Responsive Menu
Add more content here...


Primarul Comunei Meseșenii de Jos – Bogdan Bercean – îndeamnă comunitatea la continuitate

Pentru un nou mandat, social-democratul doreşte să finalizeze proiectele aflate în execuţie, dar vrea să demareze şi altele, la care s-au făcut deja demersurile. Pe lista de priorităţi se află înfiinţarea reţelei de gaz în toată comuna, reţeaua de canalizare în Aghireş, acolo unde a fost cumpărat şi un teren, pe care se va construi un cămin cultural modern. Tot la Aghireş, va fi construit un pod util ce va face legătura cu Şoseaua de Centură, dar şi un parteneriat cu Primăria Zalău pentru transportul public

by Sportul Salajean
0 comment 227 views
A+A-
Reset

Primarul Comunei Meseșenii de Jos, social-democratul Alexandru Bogdan Bercean, este unul dintre acei tineri edili performanți și implicați în bunăstarea comunităților în fruntea cărora au fost aleși.  Bogdan Bercean este unul dintre primarii județului Sălaj care sunt devotaţi rezolvării problemelor din comunitate.

A reuşit să câştige alegerile din 2016, iar în anul 2020 a fost reconfirmat prin votul cetățenilor să conducă comuna pentru încă un mandat. Primarul Bogdan Bercean este preocupat de dezvoltarea comunității, iar realizările sale de până acuma, în cele două mandate petrecute ca primar al comunei Meseșenii de Jos, îl recomandă pentru continuitate.

În virtutea și perspectiva unui nou mandat pe care și-l dorește în fruntea Primăriei, punctăm câteva dintre principalele proiecte și intenții de viitor ale echipei conduse de primarul Bogdan Bercean.

Sună bine şi proiectele pentru noul mandat ale social-democratului şi echipa sa

  • Modernizarea și extinderea infrastructurii rutiere din comună și realizarea unui pod rutier peste Valea Miței, în satul Aghireș, prin care se va realiza legătura cu Şoseaua de Centură.
  • Înființarea rețelei de gaz metan și extinderea acesteia la nivelul întregii comune.
  • Rețeaua de canalizare, la care s-au demarat lucrările pe două tronsoane în Meseșenii de Sus și Meseșenii de Jos, va fi extinsă în toate satele aparținătoare.
  • Construirea unui cămin cultural și a unei capele în satul Aghireș.
  • Transportul public local va fi conectat la rețeaua de transport metropolitană în colaborare cu Primăria Zalău.
  • Construirea unui parc de distracții în parteneriat, parc ce va purta numele de „SILVA ADVENTURE PARK”.

Iată, doar câteva dintre ideile principale și proiectele de viitor cu care echipa actuală a primarului Bogdan Bercean porneşte la drum spre un nou mandat la cârma Primăriei de la Meseșenii de Jos.

Altminteri, așa cum spunea un înțelept și validat primar aflat la al 4-lea mandat, de undeva din țară, pe bună dreptate că, un primar doar într-un singur mandat, oricât ar fi de bun și gospodar, nu poate demonstra pentru alegătorii săi ca realizări aproape nimic.

În schimb, dacă îți vezi alesul că știe, poate și vrea să facă și a mai și făcut câte ceva, poți să-i dai șansa de a face proiecte și să le și continue pe ani buni mai departe. Pentru că o bună treabă, un proiect pe care unul l-a început, odată ce este preluat de altul, cu altă viziune, fie eșuează, fie nu se mai face și continuă deloc.

Pentru toate acestea și pentru continuitate, primarul Bogdan Bercean transmite un îndemn:

„Mergeți la vot, aveți dreptul să alegeți ce se va întâmpla cu viitorul vostru și al comunei! (…) Așa că, vă îndemn să votați pe 9 iunie poziția nr. 2 pentru funcția de primar și poziția nr. 4 pentru consilierii locali pe buletinele de vot ale PSD! Avem o echipă de oameni cu experiență, care au dovedit deja. Oameni care nu mai au nevoie ca să învețe pentru a duce pe mai departe viitorul comunei. Pentru a continua ceea ce am început, votați PSD! Votați pentru viitor!”.

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Sălaj. CMF 21240002

You may also like

Leave a Comment