Responsive Menu
Add more content here...


Primăria Zalău promite investiţii de peste un milion de euro la Stadionul “Gheorghe Guşet”!

by Eduard FARCAS
2 comments 1,3K views
A+A-
Reset

Proiectul noului stadion prevede modernizarea şi acoperirea tribunelor, schimbarea gazonului şi renovarea vestiarelor.


“Acum muncim la proiectul tehnic . În câteva luni, acesta va fi gata, iar de anul viitor ne vom apuca la modernizarea stadionului!”, ne-a declarat viceprimarul Teodor Bălăjel.


Primăria Zalău lucrează la un proiect prin care îşi doreşte modernizarea Stadionului Municipal “Gheorghe Guşet”.

Investiţiile de la stadion se vor ridica la valoarea de 800.000 de euro şi vor consta în modernizarea tribunelor, inclusiv construirea unui acoperiş, modernizarea vestiarelor şi a sălilor din interiorul stadionului dar şi schimbarea suprafeţei de joc.

“În momentul de faţă muncim la proiectul tehnic privind modernizarea stadionului. În câteva luni proiectul va fi gata, iar de anul viitor ne vom apuca la modernizarea stadionului. Proiectul prevede tribune noi, construirea unui acoperiş, modernizarea vestiarelor dar şi schimbarea gazonului. Valoarea investiţiei se va ridica la aproximativ 800.000 de euro”, ne-a declarat viceprimarul Teodor Bălăjel.

Săptămâna aceasta au început şi lucrările de modernizare a zonei din jurul stadionului. Primele lucrări care vor demara săptămâna aceasta constau în demolarea gardului actual şi reîmprejmuirea stadionului. Se va trece apoi la realizarea a 60 de locuri de parcare lângă stadion şi la amenajarea unor spaţii verzi.

Viceprimarul Teodor Bălăjel spune că, tot în luna august, vor începe lucrările de demolare a tribunei veche de metal, iar fierul vechi va fi scos la licitaţie şi vândut ulterior. Valoarea acestui proiect este de 367.000 de euro şi a fost aprobat de consilierii locali din Zalău în şedinţa din 26 ianuarie.

Primele lucrări efectuate de noua administraţie din oraş la stadion au fost realizate în luna septembrie a anului trecut. Lucrările s-au finalizat pe 7 septembrie 2016 şi au vizat iluminarea pistei de alergare prin montarea unor stâlpi de iluminat. Valoarea proiectului de iluminare a pistei de alergare a fost de 34.000 de lei. Adunate, toate investiţiile adminsitraţiei PSD de la Stadionul din Zalău se ridică la suma de peste un milion de euro!

Stadionul din Dâmbul Morii rămâne doar o idee S.F. a vechii administraţii

În anul 2011, fostul primar al Zalăului – Radu Căpîlnaşiu – a aruncat în aer ideea construirii unui complex sportiv, cu un stadion modern, cu 10.000 de locuri, bazin de polo şi sală de sport în Cartierul Dâmbul Morii.

Edilul de atunci se baza pe atragerea de fonduri europene pentru construirea complexului sportiv. Ideea de construire a complexului din Dâmbul Morii a fost ani la rând ideea cu care primarul Căpîlnaşiu ieşea în evidenţă.

Ideea a fost folosită atât în campania electorală din 2012, cât şi în 2016, la alegerile locale.

Au trecut însă şase ani în care zălăuanii s-au ales doar cu promisiunea că vor avea un complex sportiv în Dâmbul Morii. Spun că s-au ales doar cu promisiuni, pentru că în Zalău nu a fost atras niciun leu, bani europeni, pentru începerea proiectului, aşa cum ni se promitea în 2011.

Cu timpul, tot proiectul din Dealul Dâmbul Morii a rămas doar o idee SF, prin care vechea administraţie încerca să câştige încrederea zălăuanilor.

You may also like

2 comments

Lenti 3 august 2017 - 9:55

Ma bucur c-ai scapt de lebenitar

Reply
Lenti 3 august 2017 - 11:00

Basistul Ilea Bogdan zice sa-l demolati

Reply

Leave a Comment