Responsive Menu
Add more content here...


Primăria Zalău, partener în campanii de colectare deșeuri de echipamente electrice și electronice, baterii și acumulatori

Începând cu luna mai, cetățenii, firmele și instituțiile din municipiul Zalău au la dispoziție un serviciu permanent și gratuit de colectare selectivă a DEE (echipamente electrice și electronice) și DBA (deșeuri de baterii și acumulatori)

by Mihai POP
0 comment 156 views
A+A-
Reset

Primăria Municipiului Zalău a încehiat un protocol de colaborare cu SC RLG Systems România SRL, SC RLG Rebal România SRL și SC RLG Waste Management Systems România SRL, în vederea derulării unor campanii de colectare deșeuri de echipamente electrice și electronice (DEEE), deșeuri de baterii și acumulatori (DBA).

În cadrul acestui parteneriat, la nivelul municipiului Zalău este în desfășurare, până în data de 31 mai, o campanie de colectare deșeuri electrice, în scopul gestionării eco-raționale a acestor deșeuri, respectiv colectarea separată, tratarea/ reciclarea/ valorificarea/ eliminarea, în conformitate cu prevederile legislației în vigoare.

Punctul de colectare este pe strada Fabricii, nr. 30B., iar deșeurile voluminoase vor fi ridicate de la domiciliu. Detalii suplimentare pot fi obținute la numerele de telefon: 0756 030 602 sau la 0753 044 316.

You may also like

Leave a Comment