Responsive Menu
Add more content here...


Primăria Zalău investește în alte șapte lifturi din municipiu, în cadrul proiectelor de creștere a eficienței energetice clădiri rezidențiale

Alte șapte lifturi din blocurile reabilitate termic ale municipiului Zalău vor fi înlocuite cu unele noi sau modernizate. Investiția are scopul de a face blocurile mai eficiente din punct de vedere energetic, iar Primăria Municipiului Zalău face toate demersurile astfel încât să continue acest tip de investiții pentru comunitate

by Mihai POP
0 comment 114 views
A+A-
Reset

În urma contractelor de finanțare semnate de Municipiul Zalău pentru creșterea eficienței energetice prin Programul Operațional Regional 2014-2020, în valoare totală de 24 milioane de lei, ✔️1.065 de familii beneficiază de confort sporit și costuri reduse la întreținere prin reabilitarea termică a 30 de blocuri de locuințe.

În cadrul acestor proiecte au fost efectuate investiții inclusiv la nivelul lifturilor (la blocurile care dețin lifturi), iar ✔️6 dintre acestea au fost înlocuite și unul a fost modernizat.

Administrația locală face demersuri pentru reabilitarea termică a încă 26 blocuri de locuințe, fiind în curs demararea procedurii de achiziție pentru servicii de elaborare documentații tehnico-economice pentru aceste blocuri. În cadrul acestor blocuri, 7 dintre acestea au lift, urmând ca lucrările de investiții să vizeze și înlocuirea/modernizarea acestora.

Agenția de Dezvoltare Regională Nord Vest, în calitate de Autoritate de Management Programul Regional Nord Vest 2021 – 2027 a anunțat data deschiderii apelului de proiecte pentru ”Creșterea eficienței energetice în regiune ca parte a investițiilor în sectorul locuințelor” ca fiind ➡️10 iunie 2024, iar Primăria Municipiului Zalău face toate demersurile astfel încât să continue acest tip de investiții pentru comunitate.

 

You may also like

Leave a Comment