Responsive Menu
Add more content here...


Primăria Municipiului Zalău derulează procedura de licitație pentru construirea a două parcări etajate

Două parcări cu câte un etaj, vor fi construite, în perioada următoare, în municipiul Zalău. În cadrul acestor două proiecte, numărul locurilor de parcare din aceste zone va fi suplimentat semnificativ

by Mihai POP
0 comment 95 views
A+A-
Reset

Contractul de lucrări (proiectare, execuție şi asistenţă tehnică din partea proiectantului), pentru obiectivele de investitii Lot nr. 1 „Amenajare parcare etajata in zona Gradinitei cu Program Prelungit nr. 1, str. Gheorghe Doja” şi Lot nr. 2 „Amenajare parcare etajatǎ şi reconfigurarea zonei Spitalului de Boli Infecţioase, cartier Porolissum, str. Lt. Col. Teofil Moldoveanu” se află în licitație publică, având termen de depunere a ofertelor 1 aprilie 2024.

În cadrul acestor două proiecte numărul locurilor de parcare va fi suplimentat semnificativ, fiind amenajate câte 37 de locuri de parcare în fiecare zonă.

Principalele investiții care urmează să fie realizate cuprind: lucrări de asigurare a utilităților necesare funcționării obiectivului, realizare corp de clădire, finisaje interioare și exterioare, amenajări exterioare, lucrări de drumuri și circulație și amenajare spații verzi.

În vederea amenajării parcării etajate în zona Grădiniței cu Program Prelungit nr. 1, pe strada Gheorghe Doja, administrația locală a obținut finanțare de la Guvernul României în valoare de 5 milioane de lei.

You may also like

Leave a Comment