Responsive Menu
Add more content here...


FOTO. Primăria Crasna a organizat o Gală pentru tinerele talente din comună

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 32 views
A+A-
Reset

La finele săptămânii trecute, la căminul cultural din Crasna a avut loc o ceremonie specială pentru tinerele talente din comună. Au urcat pe scenă copii talentaţi care au recitat poezii, au cântat la diferite instrumente şi chiar au prezentat o scenă de teatru


Comuna Crasna este renumită la nivelul întregului judeţ pentru diferitele acţiuni deosebite pe care le organizează în fiecare an, cel mai renumit fiind Ziua Familiei, dar sunt şi alte evenimente precum Krasznatlon, evenimente care îşi propun ca pentru câteva ore, copiii, alături de părinţii lor să trăiască clipe de neuitat, în care distracţia şi crearea amintirilor să fie pe primul plan. Primăria şi Consiliul Local Crasna sprijină de fiecare dată astfel de evenimente, aşa cum a făcut-o şi la finalul săptămânii trecute, când la căminul cultural “Petőfi Sándor” din Crasna a avut loc o Gală specială pentru tinerele talente din comună.

Astfel, a fost un eveniment cultural deosebit care s-a desfăşurat cu sala plină. Pe scenă au urcat copii talentaţi care au avut diferite manifestaţii, de la recitare de poezie, au cântat la diferite instrumente muzicale, au interpretat muzică populară, iar un grup de copii de la Liceul “Cserey-Goga” chiar au pus în scenă o piesă de teatru.

Tot în cadrul acestui eveniment a avut loc şi o lansare de carte de poezii, din partea autorului Birta Mária. A fost o carte de poezii creştine.

“Talentul este o valoare şi o resursă care trebuie pusă în valoare. Pentru a face asta, trebuie să creezi un mediu de susţinere în care să evolueze şi să crească. Talentul nu este doar un dar, ci şi o responsabilitate pentru elevi, părinţi şi profesori deopotrivă. Izvorul oportunităţilor stă în copiii şi tinerii noştri, iar pentru comunitatea noastră este foarte important  ca acest talent să fie susţinut”, a spus primarul Kovács István.

Să spunem că la finalul săptămânii, la Crasna va avea loc un alt eveniment de amploare. Astfel, Primăria şi Consiliul Local va organiza evenimentul “Bucurie în mişcare”, eveniment la care se vor organiza diferite competiţii sportive la mai multe discipline.

Foto: Vékás Albert

You may also like

Leave a Comment