Responsive Menu
Add more content here...


Primăria comunei Horoatu Crasnei, campioană la proiecte – Primarul Marian Mirişan, premiat la Gala “România Eşti TU”

În cadrul unei prestigioase gale ce a avut loc, aseară, la Palatul Parlamentului, edilul comunei Horoatu Crasnei a primit diploma de excelenţă pentru "contribuţia remarcabilă în dezvoltarea comunităţii locale". În această gală au fost premiate doar 10 primării de comună şi 10 primării de oraşe din România!

by Mihai POP
0 comment 62 views
A+A-
Reset

“România Eşti TU” este un proiect care constă în realizarea unei GALE în care organizatorii îşi propun să îi premieze pe cei mai buni dintre cei mai buni – românii de “zece”. Oamenii valoroşi din România, business-uri de excepţie, locaţii şi locuri deosebite, dar mai ales proiecte locale sunt pe lista celor premiaţi.

Proiectul este iniţiat de 6 persoane cu experienţă în domeniul Media şi implementat cu ajutorul echipei care însumează peste 30 de persoane dornice să redescopere România la adevărata ei valoare, după cum se arată pe site-ul oficial.

În acest an, a avut loc ediţia a doua a Galei, eveniment desfăşurat la Palatul Parlamentului,  miercuri, 27 martie, şi a reunit oameni valoroşi din toată ţară reprezentânt autorităţi locale, business-uri etc. Gala a fost prezentată de Daniel Buzdugan şi Tatiana Tuţă fondator Tiana Publisher Store.

Primarul Marian Mirișan: “Fiecare cetăţean al comunei a contribuit la această realizare deosebită. La Gala “România Eşti TU”, suntem cu toţii premiaţi!”

Printre persoanele premiate s-a aflat şi Marian Mirişan – primarul comunei Horoatu Crasnei. Comuna sălăjeană a primit o diplomă şi un trofeu pentru “contribuţia remarcabilă în dezvoltarea comunităţii locale”.

“Fiecare cetăţean al comunei a contribuit la această realizare deosebită. Fiecare gest de sprijin, fiecare idee şi fiecare efort depus pentru binele nostru comun contează şi este apreciat! Vă mulţumesc! La Gala “România Eşti TU”, suntem cu toţii premiaţi!

Aceste premii ne motivează să continuăm să lucrăm împreună pentru a face din comuna Horoatu Crasnei, un loc şi mai frumos şi mai prosper pentru generaţiile viitoare. Să ne bucurăm împreună de această reuşită remarcabilă. România eşti TU, sunt EU, dar mai ales noi TOŢI împreună”, este mesajul primarului Marian Mirişan, după ce a fost premiat la Palatul Parlamentului.

În total au fost acordate 210 premii la această gală, 10 fiind pentru Primării din mediul rural, între cele 10 regăsindu-se şi Primăria Horoatu Crasnei.

În mandatul primarului Marian Mirișan, Comuna Horoatu Crasnei a implementat aproape 40 de proiecte în valoare de 150 de milioane de lei!

Aflat la conducerea Primăriei din anul 2020, Marian Mirişan, alături de echipa sa, a reuşit să demareze aproape 40 de proiecte, aflate în diferite stadii. Unele sunt finalizate, iar altele se află în diferite stadii, implementare, lista sinteză sau depuse pentru finanţare.

Totalul finanţărilor obţinute este de 46.005.154,10 lei, iar suma proiectelor depuse pentru finanţare este de 103.876.900,50 de lei. Suma totală este de 149.882.054,60 de lei.

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Știrile din Sălaj de miercuri, 3 aprilie.

You may also like

Leave a Comment