Responsive Menu
Add more content here...


Primăria comunei Crișeni vă invită de 1 IUNIE în ”Lumea Copilăriei”

Primăria și Consiliul Local al Comunei Crișeni are plăcerea de a vă invită la cel mai frumos eveniment dedicat celor mai mici dintre noi ”LUMEA COPILĂRIEI„

by Mihai POP
0 comment 197 views
A+A-
Reset

Sâmbătă 1.06.2024, ziua în care cei mari redevin copii iar cei mici sunt sărbătoriți cu jocuri, voie bună și multe surprize, Primăria și Consiliul Local al Comunei Crișeni, în colaborare cu școala ” Vasile Breban”– vă invită în “LUMEA COPILĂRIEI”.

Programul începe de la ora 10.00, la Căminul Cultural din Crișeni unde va avea loc un teatru de păpuși “Spiridușul” din Satu-Mare, cu piesa “PUNGUȚA CU DOI BANI”, iar de la ora 11.00 începe adevărata distracție.

Pe terenul central din Crișeni îi așteaptă pe cei mici un Mega Park de joacă gonflabil ( 3 tobogane de diferite dimensiuni, atât pentru cei mai mici dintre copii, cât și pentru cei mai mari), Construcție cu cuburi gigantice, Mascotele ~ Minnie și Mickey dar și Patrula Cățelușilor.

Pe lângă toate acestea copiii vor putea să se picteze pe față prin Face painting , vor putea modela baloane și vor putea dansa și distra printre baloanele de săpun plus alte jocuri ale copilăriei.

În încheierea activităților distractive, toți copiii vor primi pizza, dulciuri și sucuri.

 

You may also like

Leave a Comment