Prima probă de simulare la Evaluarea Națională 2024 începe luni, 5 februarie

by Mihai POP
0 comment 368 views
A+A-
Reset

În zilele de 5, 6 și 7 februarie, potrivit calendarului oficial, elevii de clasa a VIII-a vor susține simularea pentru Evaluarea Națională 2024. La simulare, colțul lucrării nu se închide și nu se lipește, după cum prevede procedura


Elevii de clasa a VIII-a vor susține simularea națională pentru Evaluarea Națională 2024 în zilele de 5, 6 și 7 februarie, potrivit calendarului oficial.

La simularea națională de la Evaluarea Națională 2024, colțul lucrării nu se închide și nu se lipește, după cum prevede procedura, document obținut de Edupedu.ro.

Amintim că, la simulările pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat 2024, lucrările vor fi scanate în clasă și corectate pe platforma digitalizată, după cum a anunțat Ligia Deca< „În plus, lucrările sunt repartizate automat și aleatoriu către profesori evaluatori din alt județ decât județul din care provin candidații, printr-un click.”

Luni, 5 februarie, începe SIMULAREA pentru Evaluarea Națională 2024. Prima PROBĂ, Limba și literatura română

Probele din cadrul simulării naționale încep la ora 9:00, moment în care, în fiecare sală, se deschid plicurile sigilate care conțin subiectul multiplicat. Accesul elevilor în săli este permis până la ora 8:30, potrivit procedurii, scrie Cluj24.ro.

Calendarul simulării Evaluării Naționale 2024 pentru absolvenții clasei a VIII-a

5 februarie 2024: Limba şi literatura română – probă scrisă
6 februarie 2024: Matematică – probă scrisă
7 februarie 2024: Limba şi literatura maternă – probă scrisă
23 februarie 2024: Comunicarea rezultatelor

You may also like

Leave a Comment

error: Content is protected !!