Responsive Menu
Add more content here...


S-a stabilit programul primei etape din Liga a IV-a

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 57 views
A+A-
Reset

La finele săptămânii trecute a avut loc întâlnirea cu delegaţii echipelor din Liga a IV-a, ocazie cu care s-a stabilit şi ţintarul noului sezon. Campionatul va începe în ultimul weekend din luna august


Au mai rămas aproximativ trei săptămâni până când caravana Ligii a IV-a va porni la un nou drum. Campionatul va debuta în ultimul weekend din luna august, până atunci urmând a se mai disputa meciuri din cadrul Cupei României.Vineri, 4 august, a avut loc şi întâlnirea dintre conducerea AJF Sălaj şi reprezentanţi echipelor din Liga a IV-a. Locul de întâlnire a fost Grădina Zmeilor din localitatea Gîlgău Almaşului.

S-au pus la punct aspecte noi cu privire la noul sezon, iar printre schimbările importante este că Licenţa C – UEFA va fi obligatorie pentru toţi antrenorii echipelor. În caz contrar, antrenorul nu va avea acces pe teren.

S-a discutat şi despre posibilitatea introducerii regulii Under 21, dar nu s-a obţinut majoritate de voturi.

Tot în cadrul întâlnirii a fost stabilit şi ţintarul Ligii a IV-a. Pentru sezonul 2023 – 2024, în acest eşalon vor evolua 14 echipe, cu una mai mult faţă de sezonul trecut.

N-a retrogradat nicio echipă. În schimb, s-a retras AS Juniorii Ip. Deşi avea dreptul din punct de vedere sportiv, Sportul Şimleu nu s-a înscris în campionat, astfel că au rămas 12 echipe. Acestora li s-au adăugat cele două echipe nou-promovate, Cetatea Buciumi şi Unirea Mirşid.

Prima etapă propune deja dueluri interesante, “capul de afiş” fiind duelul dintre CS Barcău Nuşfalău şi SCO Jibou, două echipe care şi-au manifestat dorinţa de a se lupta pentru titlul judeţean.

Se anunţă un duel interesant şi la Someş Odorhei, între Someşul şi Ardealul Crişeni.

Prima etapă din Liga a IV-a:

ACS Bănişor-Peceiu – Venus Giurtelec

Someşul Someş Odorhei – Ardealul Crişeni

FC Chieşd – Unirea Mirşid

CS Barcău Nuşfalău – SCO Jibou

AS Creaca Jac – Rapid Zimbor

Luceafărul Bălan – Inter Cizer

AS Cosniciu – Cetatea Buciumi

You may also like

Leave a Comment