Prima competiţie de tenis de masă pentru noua secţie de la SCM Zalău

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 349 views
A+A-
Reset

Sportivele celei mai noi secţii înfiinţate la SCM Zalău au luat parte la prima competiţie sportivă în acest an. Fetele pregătite de Victor Puie şi Augustin Mureşan au luat startul Cupei Speranţe, la Mediaş, în judeţul Sibiu

Anul nou a venit cu o secţie nouă la Sport Club Municipal Zalău. Clubul Primăriei a deschis  secţia de tenis de masă, antrenorii fiind renumiţii Victor Puie şi Augustin Mureşan. La finele săptămânii trecute, sportivele secţiei au avut parte şi de prima competiţie oficială.

Este vorba despre Cupa Speranţei, concurs desfăşurat în oraşul Mediaş, judeţul Sibiu.

Delegaţia SCM Zalău a fost formată de sportivele Demjen Eszter, Mara Vima,Ana Mureşan şi Sonia Fărcaş, însoţite de antrenorii Victor Puie şi Augustin Mureşan.

Concursul desfăşurat în sala de tenis de masă din Mediaş s-a desfăşurat la mai multe categorii de vârstă, iar Demjen, Viman şi Mureşan au luat startul la categoria U19, în timp ce Fărcaş s-a aflat la startul categoriei U9.

Ediţia din acest an a adunat la start o prezenţă numeroasă, iar din rândul delegaţiei sălăjene, cel mai bun rezultat a fost obţinut de Demjen Eszter care s-a clasat pe locul 5.

Pentru fetele de la SCM Zalău urmează în luna februarie şi prima competiţie naţională majoră. Este vorba despre Cupa României.

You may also like

Leave a Comment

error: Content is protected !!