Responsive Menu
Add more content here...


Prestaţii deosebite pentru karateka de la Cristian Dojo Zalău la Romanian International Cup

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 155 views
A+A-
Reset

Sportivii pregătiţi de Cristian Bolduţ au reuşit să obţină nu mai puţin de 12 medalii, dintre care 4 de aur, 3 de argint şi 5 de bronz la competiţia desfăşurată la Sibiu


La finele săptămânii trecute, municipiul Sibiu a fost gazda Romanian International Cup 2023, un puternic turneu de karate kyokushin. Peste 460 de sportivi de la 70 de cluburi din 14 ţări au fost prezenţi la ediţia din acest an. Turneul extrem de puternic a ajuns la ediţia a V-a, ediţia la care au fost prezenţi şi şapte sportivi de la ACS Cristian Dojo Zalău.

Pregătiţi de Cristian Bolduţ, karateka zălăuani au avut o comportare deosebită la Sibiu şi au reuşit să obţină nu mai puţin de 12 medalii. Mai mult, clubul zălăuan s-a clasat pe locul 3 la general în clasamentul echipelor. La individual, Ian Bolduţ a reuşit să obţină AURUL la kata şi argintul la kumite, iar Sophia Lang a reuşit la fel, locul 1 la kata şi locul 2 la kumite, la categoria de vârstă U12. Tot la U12, David But a obţinut medalia de bronz. La U16, Iris Bolduţ şi Carina Ciupe au reuşit, ambele, locul 3 atât la kata, cât şi la kumite.

Au fost obţinute rezultate bune şi la categoria U18, acolo unde Ayana Nistor a cucerit medalia de aur la kumite şi argintul la kata. Medalia de aur a fost câştigată şi de Celia Stejeran, la kumite.

You may also like

Leave a Comment