Responsive Menu
Add more content here...


Prestaţie excelentă la Cupa Şimleului pentru karateka sălăjeni

by Călin ONICAŞ
0 comment 1.3K views
A+A-
Reset

Sportivii din cadrul Cercului de Karate al Clubului Copiilor Şimleu şi CS Omega, cu secţiile din Jibou, Crasna şi Şimleu Silvaniei au reuşit să obţină un total de 27 de medalii la tradiţionala competiţie desfăşurat în weekend sub Măgura


După ce vineri şi sâmbătă s-a desfăşurat seminarul de zonă cu examene de grad pentru membri Asociaţiei Nord Amical Karate din Sălaj, duminică a avut loc cea de-a XIX-a ediţie a “Cupei Şimleului” la Karate Shotokan.

Pentru şimleuani, acest eveniment este deja tradiţie şi este mult aşteptat nu numai de către copii, ci şi de către cei mari, care mulţi dintre ei au fost practicanţi de karate. Competiţia s-a desfăşurat în sala de sport “Măgura” a oraşului Şimleu Silvaniei, prin bunăvoinţa Primăriei şi a fost organizată de către Clubul Sportiv “Omega” în colaborare cu D.J.T.S. Sălaj şi cu sprijinul Clubului Copiilor din Şimleu.

Au participat în jur de 80 de sportivi din Maramureş, Bihor şi Sălaj, care s-au întrecut în probe de kumite individual, secţiunile W.K.F. şi Shobu Ippon. Judeţul nostru a aliniat la startul întrecerii un lot de 30 de sportivi aparţinând Cercului de Karate al Clubului Copiilor din Şimleu şi secţiilor C.S. Omega din Jibou, Crasna şi Şimleu Silvaniei, iar la finele concursului aceştia au totalizat un număr de 27 de medalii, astfel:

LOCUL I: Tania Pop, Ianis Teglas, David Cosma, Matei Bal şi Nicolae Gal

LOCUL II: Alexandra Barth, Mara Pop, Tania Pop, Gabriel Cionca, Paul Tirlea, Marius Chereches, Krisztian Papp şi Rareş Pop

LOCUL III: Maia Pop, Mara Ciurte, Ioana Rad, Mandel Krisztian, Luca Inceu, Andrei Sima, Mak Szilard, Egeto Matyas, Daniel Bârsan, Bakai Patrik, Agoston Kevin, Satmari George, Alexandru Moldovan şi Eduard Borz.

Au arbitrat fără reproş: Demyen Geza, Ioana Herteg, Călin Coste, Daniel Petrut, Stelian Mihalcea şi Paula Radu, îndrumaţi de către Takacs Mihaly şi supervizaţi de sensei Viorel Duţă – preşedintele A.N.A.K.  A fost o acţiune reuşită din toate punctele de vedere.

Copiii au luptat frumos, n-au fost accidente, iar publicul unul minunat care i-a încurajat pe toţi concurenţii aplaudându-i pe fiecare pentru evoluţia lui. Mulţumim tuturor celor care ne-au sprijinit în acest demers şi nu în ultimul rând mulţumim Primăriei din Şimleu Silvaniei pentru spaţiul de luptă (tatami) achiziţionat, am putut astfel desfăşura un concurs la standarde demne de o întrecere internaţională. Felicitari tuturor sportivilor şi succes pe mai departe!      Prof. Gheorghe POP, 5 DAN Karate Shotokan

You may also like

Leave a Comment