Responsive Menu
Add more content here...


Prestaţie de excepţie pentru karateka şimleuani la un turneu internaţional

by Sportul Salajean
0 comment 27 views
A+A-
Reset

Sportivii Cercului de Karate al Clubului Copiilor din Şimleu Silvaniei au obţinut nu mai puţin de 10 medalii de aur, 3 medalii de argint şi o medalie de bronz la un turneu la care au participat peste 500 de karateka din nu mai puţin de patru ţări


În perioada 10-12.05.2019, s-a desfăşurat ediţia cu numărul XL, a tradiţionalei întreceri interdisciplinare internaţionale “CUPA CRISSIUS”, eveniment organizat de către Clubul Copiilor din Chişineu-Criş şi care adună în fiecare an mii de competitori, la toate probele de concurs, atât din ţară cât şi din mai multe state europene.

Întrecerea de karate a reunit peste 500 de sportivi-karateka de la 25 de palate şi cluburi ale copiilor, şcoli şi cluburi sportive din Romania, dar şi din Ungaria, Serbia şi Republica Moldova.

Probele de concurs au fost kata şi kumite individual şi s-au desfăşurat sâmbătă, 11.05.2019, în sala de sport a oraşului Chişineu-Criş, începând cu orele 10.00 şi terminându-se aproape de miezul nopţii.

Delegaţia sălăjeană la acest amplu eveniment marţial de nivel internaţional, a fost cea a Cercului de Karate al Clubului Copiilor din Şimleu Silvaniei, formată din 9 sportivi, conduşi de subsemnatul.

Sportivii noştri s-au comportat neaşteptat de bine, având în vedere talia întrecerii, au dat dovadă de maturitate, stăpânire de sine, răbdare şi multă dorinţă de a cuceri cât mai multe locuri pe podium. Rezultatele lor confirmă şi de această dată calitatea pregătirii şi dorinţa lor de progres şi afirmare.

Au obţinut medalii de aur: Amira Filip (2)  8-9 ani, Maia Pop (2) 10-11 ani, Tania Pop (2) 16-17 ani, Marius Cherecheş 12-13 ani, Mario Albu 14-15 ani şi Marius Ilinca (2) la 16-17 ani. Argint: Toma Medeea 8-9 ani, Marius Cherecheş  12-13 ani şi Ionuţ Vaida 14-15 ani. Un singur bronz a fost obţinut de către Ionuţ Vaida 14-15 ani.

Foarte aproape de medalie a fost şi Cionca Gabriel, care a avut o categorie foarte numeroasă şi s-a situat doar pe locul IV la ambele categorii.

Am obţinut 10 trofee şi 10 medalii de aur, 3 de argint şi un bronz într-o întrecere internaţională complexă la care care au participat o multitudine de stiluri de karate, atât din ţară cât şi din străinătate. Am trecut peste toate aceste bariere etalând o tehnică eficientă, dovadă şi cele 4 duble de aur, fiecare la proba lui dar şi la open, nici diferenţa de kilograme nu a fost o barieră pentru sportivii şimleuani.

Dintre toate loturile prezente, rezultatele noastre ne-au propulsat pe un mai mult decât onorabil loc 4 în ierarhia generală, conform declaraţiei organizatorilor, loc ce ne onoreaza atât clubul, cât şi oraşul şi judeţul. Felicit din suflet sportivii şimleuani, le mulţumesc părinţilor pentru implicarea de care dau dovadă de fiecare dată!

♦ prof. Gheorghe POP

You may also like

Leave a Comment