Responsive Menu
Add more content here...


Președintele TSD Sălaj – Vlad Pașcalău, la Academia Europeană pentru tineri lideri politici de la Sovata

Zilele trecute Vlad Pașcalău, președinte al Tineretului Social Democrat Sălaj, a participat la cea de-a 25-a ediție a Academiei Europene organizată de Centrul Român de Politici Europene, cu susținerea OMV Petrom

by Mihai POP
0 comment 221 views
A+A-
Reset

Sub denumirea de “Leadership pentru administrațiile locale din România”, weekendul trecut a avut loc la Sovata, ediția cu numărul 25 a Academiei Europene pentru tineri lideri politici.

Județul nostru a fost reprezentat de către Vlad Pașcalău, președintele organizației TSD Sălaj, un tânăr profund implicat în problematica atât de complexă a tineretului, a implicării lor politice în viața comunităților lor, care militează pentru o mai bună reprezentativitate a tinerei generații in viata politică, în mecanismele decizionale ale administrației publice locale.

Cu toate acestea, efervescenţa tipică anilor tinereţii trebuie câteodată modelată după experienţa şi performanţa altor specialişti în domeniu administrativ, politic, privat, iar Centrul Român de Politici Europene, cu sprijinul OMV Petrom în calitate de sponsor, conştientizează acest fapt de ani de zile.

În acest weekend am participat la Academia Europeană pentru Tineri Lideri Politici, la Sovata, alături de colegi din TSD, TNL, USR tineret și UDMR. A fost o experiență nouă, unde am discutat despre noile provocări cu care ne confruntăm: tranziție verde, securitate energetică, interconectare și digitalizare. Acest proiect benefic pentru viitorul României, ce reunește tineri lideri politici din toate partidele parlamentare, este organizat de Centrul Roman de Politici Europene – CRPE în parteneriat cu OMV Petrom, transmite Vlad Pașcalău, viceprimarul orașului Jibou.

You may also like

Leave a Comment