Responsive Menu
Add more content here...


Președintele Dinu Iancu-Sălăjanu, distins cu Emblema de Onoare

Președintele Dinu Iancu-Sălăjanu, a primit din partea Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere (ANCMRR) "Alexandru Ioan Cuza", ”Emblema de Onoare”

by Mihai POP
0 comment 115 views
A+A-
Reset

Președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, a primit, miercuri, “Emblema de onoare” din partea Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere (ANCMRR) “Alexandru Ioan Cuza”.

Distincția i-a fost înmânată de către col. (rtr.) Alexa Avram, președintele Filialei Sălaj a ANCMRR, și col. (rtr.) Ioan Chichișan, președintele Asociaţiei Veteranilor de Război din Sălaj, pentru participarea activă la ridicarea prestigiului Asociației în societatea civilă, la sprijinirea activităților Filialei pentru promovarea și cultivarea tradițiilor militare, pentru îndeplinirea idealurilor și virtuților cuprinse în deviza “Patrie, onoare, demnitate”.

Mulțumesc conducerii ANCMRR pentru această distincție și pentru aprecierea muncii depuse în calitate de reprezentant al sălăjenilor. Este un gest care confirmă preocupările noastre constante de a promova respectul și recunoștința față de toți cei care servesc patria. Sălajul este un județ cu o bogată tradiție militară, cu unități emblemă la nivel național și cu oameni ce poartă un profund respect față de Armata Română, față de rolul său vital în asigurarea securității naționale. Cu siguranță ne vom regăsi în activități comune viitoare, menite să onoreze tradițiile militare”, a transmis Dinu Iancu-Sălăjanu.

You may also like

Leave a Comment