Responsive Menu
Add more content here...


Președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, în vizită de lucru pe șantierele din județ

Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele Consiliului Județean Sălaj, a vizitat, miercuri, mai multe șantiere deschise pe drumurile de pe raza județului

by Mihai POP
0 comment 236 views
A+A-
Reset

Președintele Consiliului Județean SălajDinu Iancu-Sălăjanu a vizitat, miercuri, mai multe șantiere deschise pe drumurile de pe raza județului, iar prima oprire a fost pe DN 19B, unde echipele Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere fac pregătiri pentru începerea lucrărilor de reparații a tronsonului dintre Nușfalău și limita cu județul Bihor (Porț).

Ulterior, președintele CJ Sălaj a participat la predarea amplasamentului către constructorul care va executa reabilitarea și modernizarea DJ 109P: DN 1H – Halmășd – Cerâșa – Cosniciu de Jos – Ip – Zăuan Băi – Camăr – limită județ Satu Mare.

Drumul are o lungime totală de circa 24 km, iar principalele lucrări vizează refacerea suprafeței carosabile, reabilitarea podețelor, amenajarea de șanțuri si rigole carosabile, realizarea accesului la proprietăți, amenajarea stațiilor de autobuz, precum și lucrări pentru siguranța circulației. Investiția în valoare de circa 110 milioane de lei este derulată din fonduri europene.

O altă vizită avut loc pe șantierul DJ 191G: Crasna (DJ 108G) – Marin – Valcău de Jos, unde sunt în plină desfășurare lucrările pentru reabilitarea și consolidarea drumului.

Ultima oprire a fost pe DJ 108A: Bogdana – Buciumi – Agrij – Românași – intersecție cu DN 1F, aflat în proces de reabilitare și modernizare, printr-un proiect implementat din bani europeni.

You may also like

Leave a Comment