Responsive Menu
Add more content here...


Preşedintele AJF Sălaj, la cea mai importantă delegare ca şi observator de joc

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 57 views
A+A-
Reset

Daniel Sabou va oficia în această seară la partida dintre Gaz Metan Mediaş şi AFC Heramannstadt ce contează pentru returul semifinalelor Cupei României la fotbal 


În acest an, Daniel Sabou a fost unul dintre cei mai delegaţi observatori de joc la Liga a II-a, semn că Federaţia Română de Fotbal apreciază munca şi realizările celor de la AJF Sălaj.

Preşedintele AJF Sălaj va bifa în această seară o nouă delegare, de data aceasta cea mai importantă, Daniel Sabou urmând să oficieze chiar la un meci din semifinalele Cupei României.

Este vorba de confruntarea din această seară, dintre Gaz Metan Mediaş şi AFC Hermannstadt, ce contează pentru manşa retur a semifinalelor şi începe de la 1 – 0 pentru echipa din Sibiu, scor care s-a înregistrat la partida tur.

Jocul are loc de la ora 20.00 pe Stadionul „Gaz Metan” din Mediaş şi va fi arbitrat de către Kovacs Istvan (Carei), ajutat la cele două linii de Vasile Marinescu (Bucureşti) şi Alexandru Cerei (Cluj-Napoca).

Să mai spunem că în acest sezon al Cupei României, Daniel Sabou a mai fost delegat şi la partida din 16-zecimi, dintre Sănătatea Cluj şi FCSB.

You may also like

Leave a Comment