Responsive Menu
Add more content here...


Preschimbarea permisului de conducere se soluţionează exclusiv în baza unei programări online

by Mihai POP
0 comment 25 views
A+A-
Reset

Vă informăm că în perioada 09.04.2020 – 12.04.2020 la nivelul DRPCIV se va desfăşura o activitate de mentenanţă a sistemelor informatice, fapt pentru care serviciile oferite prin platforma online nu vor fi disponibile. În acelaşi context, toate serviciile publice comunitare regim permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor nu vor desfăşura activităţi cu publicul în data de 10.04.2020


Telefon direct Serviciul regim permise și înmatriculări: 0260 662 281

Comunicat privind măsurile luate de DRPCIV în vederea evitării aglomerării de persoane la sediile serviciilor publice teritoriale precum și a prevenirii răspândirii COVID-19

Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor informează că, în perioada 11-31.03.2020 activitățile specifice de înmatriculare și preschimbare a permiselor de conducere se soluționează exclusiv în baza unei programări online. Programările vor fi făcute pe site-ul oficial al instituției www.drpciv.ro, secțiunea Programări online.

Pentru operațiunile care nu se regăsesc la secțiunea online – pasul 2, acestea se vor desfășura în limita timpului disponibil alocat.

Exemple:

  • pierderi plăci de înmatriculare
  • programare traseu
  • eliberare dovezi etc

Accesul în incinta sediilor serviciilor publice comunitare va fi permis doar titularilor, după caz persoanelor mandatate/delegate, în baza programărilor online și a actului de identitate – în original. Solicităm tuturor persoanelor care sunt programate să respecte ora de programare și să evite așteptarea suplimentară în spațiile destinate publicului.

Pentru desfășurarea în condiții normale a activității contăm pe întelegerea dumneavoastră.

You may also like

Leave a Comment