Responsive Menu
Add more content here...


Preotul care a tăiat cu cuţitul un sălăjean în plină stradă va sta închis până pe 8 octombrie la Spitalul Penitenciar Jilava

by Eduard FARCAS
0 comment 1.9K views
A+A-
Reset

Judecătorii Tribunalului Sălaj au decis ca Nicolae Sîrca, fost preot în Aleuş, comuna Halmăşd, să mai stea în arest încă 30 de zile. El este încarcerat la Spitalul Penitenciar Jilava din cauză că pe data de 9 august a tăiat cu cuţitul în plină stradă un bătrân de 75 de ani


Magistraţii au decis pe data de 1 septembrie, la propunerea procurorilor sălăjeni, ca preotul Nicolae Sîrca să stea în închisoare încă 30 de zile, până pe 8 octombrie. Este încarcerat la Spitalul Penitenciar Jilava.  El a fost arestat preventiv pe 10 august după ce a tăiat cu un cuţit un şimleuan în plină stradă.

Reamintim că locuitorii oraşului Şimleu Silvaniei au rămas şocaţi după evenimentul de neînchipuit ce a avut loc pe 9 august la ora 16.30 pe strada Partizanilor.

Preotul ce a slujit ani buni în casa domnului din Aleuş, comuna Halmăşd a atacat cu cuţitul un bătrân de 75 de ani! Totul s-a petrecut când  vârstnicul a ieşit dintr-o frizerie. Nicolae Sîrca i-a aplicat bătrânului lovituri cu cuţitul în zona gâtului şi l-a tăiat pe braţ.

Din fericire, înainte de a se întâmpla o tragedie au intervenit poliţiştii din Şimleu Silvaniei care l-au încătuşat pe preot şi l-au condus la secţie pentru audieri.

Procurorii Pachetului de pe langa Tribunalul Salaj il cerceteaza pe preot pentru tentativă de omor.

Se pare că, tot iîn aceeaşi zi, cu puţin timp înainte de a se petrece acest incident, preotul a mai fugit după o femeie din Cehei, ameninţând-o cu un cuţit, dar aceasta a reuşit să fugă şi să se salveze.

Nicolae Sîrca a slujit la Parohia Ortodoxă Aleuş, comuna Halmăşd dar a demisionat în urmă cu trei ani. A rămas însă cu hainele preoţeşti. Se pare că Nicolae Sîrca avea probleme şi în familie.

Tribunalul Sălaj admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj. Dispune prelungirea măsurii arestării preventivee o durată de 30 de zile, de la 9 septembrie 2017 până la 8 octombrie 2017 inclusiv, se arată în minuta sentinţei dată pe 1 septembrie.

You may also like

Leave a Comment