Responsive Menu
Add more content here...


Nadia Han, Sarah Zahorte şi Casian Butaş, premiul I la etapa naţională a Concursului Interdisciplinar “Cultură şi Civilizaţie în România”!

Cel mai important premiu pentru echipa elevilor Colegiului Național "Silvania" Zalău la etapa națională a Concursului Interdisciplinar de la Deva

by Tiberius NICODA
0 comment 842 views
A+A-
Reset
Consursul Interdisciplinar “Cultură şi Civilizaţie în România”, etapa națională, s-a desfășurat la  Deva în perioada  25 -28 mai 2024, unde elevii sălăjeni au obţinut rezultate remarcabile.
Astfel, echipajul format din elevii Nadia Han, Sarah Zahorte şi Casian Butaş (profesor Ioana Tuduce) a obținut 𝐏𝐑𝐄𝐌𝐈𝐔𝐋 𝐈! De precizat că toţi cei trei elevi provin de la Colegiul Național “Silvania” Zalău.
Cu această ocazie adresăm felicitări, dragi elevi, stimați profesori care i-ați îndrumat și pregătit.
Munca și dăruirea v-au fost răsplătite!

“Concursul a constat în desfășurarea a două probe: o probă teoretică și o probă practică. Prima probă a presupus pregătirea și depunerea unui portofoliu care a cuprins prezentarea scrisă din perspectiva teoretică a temei alese: analiza istorică, lingvistică, etnografică, sociologică, religioasă, cu evidenţierea aspectelor de interculturalitate. A doua probă a avut în vedere susţinerea/ilustrarea temei alese și prezentarea proiectului de conservare.

În urma parcurgerii acestor probe, echipajul din Sălaj a obținut Premiul I, la secțiuneaStudiu  privind  mentalităţi  culturale  şi  cercetare  sociologică,” grație proiectului intitulat „Poarta Praetoria – mărcă identitară a spațiului sălăjean. Echipajul a fost însoțit, la Deva, de profesoara Puie Anca, de la Școala Gimnazială „Porolissum” Zalău”, a menţionat Biroul de presă al Inspectoratului Școlar Județean Sălaj.

You may also like

Leave a Comment