Responsive Menu
Add more content here...


Premii importante obținute de cursanții Școlii Populare de Arte și Meserii din Zalău la Festivalul Concurs Național „Danțul Tinerilor” de la Bobota

Cursanții Şcolii Populare de Arte şi Meserii, secție în cadrul Centrului de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj, au obținut multe premii la recentul Festival Concurs Național „Danțul Tinerilor” de la Bobota

by Mihai POP
0 comment 240 views
A+A-
Reset

Duminică, 19 mai, a avut loc a a doua ediție a a Festivalului-concurs de muzică populară pentru copii și tineri, eveniment sponsorizat de Primăria și Consiliul Local Bobota.

La acest concurs s-au înscris aproape 90 de copii și tineri din întreaga țară, însă în urma preselecției au fost admiși în jur de 30.

Cursanții Şcolii Populare de Arte şi Meserii, secție în cadrul Centrului de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj, au obținut multe premii.

Evenimentul a fost un concurs național de dans popular și soliști vocali din toată România unde a avut loc pe terenul de fotbal din Bobota.

Parteneri ai festivalului au fost Școala Gimnazială ”Gheorghe Șincai” din Bobota, Centrul de Cultură și Artă al județului Sălaj și Primăria și Consiliul Local Bobota.

 

You may also like

Leave a Comment