Responsive Menu
Add more content here...


Premii garantate de peste 1.000.000$ la ediția inaugurală PokerNews Online Championship organizată de 888poker

by Stirile din Salaj
0 comment 19 views
A+A-
Reset

Dacă ești pasionat de poker, ai ocazia să lupți pentru premiile impresionante puse în joc de 888poker la ediția de debut a seriei PokerNews Online Championship, între 25 februarie și 5 martie. Pe durata a 10 zile, utilizatorii platformei online vor încerca să obțină o parte din fondul garantat de premiere de peste 1 milion de dolari.

Distracția va fi la cote înalte, așa cum știm deja din precedentele serii organizate de operatorul online. Zi de zi, pe platforma renumitului operator vor fi găzduite o sumedenie de turnee de top, iar punctul de atracție va fi Main Event Mystery Bounty. Distracția și adrenalina vor fi și mai mari, având în vedere că la Main Event premiile garantate depășesc 300 de mii de dolari, potrivit informațiilor furnizate de organizatori.

Chiar dacă premiile sunt impresionante, nu este necesar să investești neapărat o sumă uriașă pentru a lua parte la această serie. Dimpotrivă, buy-in-ul este accesibil tuturor, pornind de la doar 5,5 dolari, dar poți participa chiar și fără să achiziționezi această sumă.

Zi de zi, pe platforma operatorului 888poker vei găsi turnee freeroll în care poți obține prezența la Online Championship. Și asta nu este tot, deoarece o altă surpriză sunt sateliții cu buy-in ce pornesc de la doar 0,01 dolari, prin care îți poți câștiga un loc la masa. Prin aceste surprize, poți să-ți dai seama clar că ai o șansă bună să intri în lupta pentru premii, oricare ar fi bugetul tău.

Cel puțin trei evenimente în fiecare zi

Conform programului anunțat de organizatori, începând cu 25 februarie vor fi organizate cel puțin trei turnee în fiecare zi. Evenimentul cu buy-in-ul cel mai mic este Pokernews #22 – Mystery Bounty 6-Max Micro, cu un fond de premiere garantat de 5.000 dolari. Însă și jucătorii din categoria High Roller nu sunt ignorați, iar ei vor fi atrași de Opening Event High Roller, cu un buy-in de 525 dolari și premii garantate de 40.000 dolari.

În cazul în care ești interesat de turneele din categoria Freeroll, e bine să știi că limita maximă de utilizatori este de 18.000. Dacă ești interesat de aceste turnee, grăbește-te să te înscrii. Altfel, poți opta pentru sateliții cu buy-in de la doar 1 cent pentru a intra în cursa pentru premiile garantate de peste 1 milion de dolari.

Poți fi printre norocoșii care ajung la masă în Main Event, unde premiile garantate vor fi de peste 300 de mii de dolari. Iar asta nu este tot: dacă vei câștiga Main Event-ul, organizatorii îți vor livra acasă și un trofeu special pe care îl vei ține minte toată viața.

888poker, peste 2 decenii de inovații în pokerul online

888poker este unul dintre cele mai respectate nume la nivel global în industria de online poker. Compania a fost înființată în 2002 și se bucură de aprecierea utilizatorilor la nivel mondial. Jocurile de pe 888poker sunt disponibile atât pe desktop, cât și pe mobil, într-un mediu sigur și responsabil, cu accent pe distracția responsabilă.

Serviciile operatorului online pot fi utilizate și în România în deplină legalitate, compania beneficiind de licență din partea ONJN. Astfel, utilizatorii au la dispoziție cele mai tari versiuni ale jocului de poker, într-un modul intuitiv, ce funcționează fără bug-uri. Mizele sunt accesibile tuturor utilizatorilor, în așa fel încât distracția responsabilă să primeze.

Din dorința de a le oferi utilizatorilor o experiență totală, acest operator organizează în mod constant și evenimente LIVE, inclusiv pentru publicul din țara noastră. Parte a circuitului 888poker LIVE 2024, etapa de la București va avea loc în acest an între 16 și 24 martie, la Poker Room București. Se anunță un eveniment total, cu participarea unor jucători importanți din toate colțurile lumii, alături de ambasadorii companiei. Etapa din București vine să completeze un calendar care mai conține oprire la Madrid (a avut loc în luna ianuarie), Barcelona, Londra și Coventry.

Însă asta nu este tot, deoarece utilizatorii operatorului online au avut parte și de alte experiențe interesante. Una dintre cele mai apreciate a fost apariția în show-ul televizat Midnight Poker Mystery Bounty. Șase jucători din mediul online obțineau calificarea la edițiile organizate în fiecare săptămână, unde concurau într-un cadru profesionist alături de o vedetă invitată de organizatori și luptau pentru premiile puse în joc.

You may also like

Leave a Comment