Premianții Concursului de creație literară „Iuliu Suciu”, ediția a XXVII-a

by Mihai POP
0 comment 33 views
A+A-
Reset

La Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău a avut loc premierea câștigătorilor Concursului de creație literară pentru liceeni „Iuliu Suciu,” ediția a XXVII-a. Marele premiu al concursului, Premiul „Iuliu Suciu,” a fost acordat elevei Sabou Sara-Maria, de la Colegiul Național „Silvania” Zalău


Marți, 5 decembrie 2023, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău, a avut loc premierea câștigătorilor Concursului de creație literară pentru liceeni „Iuliu Suciu,” ediția a XXVII-a.

Juriul – alcătuit din Marcel Lucaciu (preşedinte), Ion Piţoiu-Dragomir, Ileana Petrean-Păuşan, Daniel Săuca și Corina Știrb Cooper (membri) – a desemnat următorii câștigători:

Secțiunea Proză:

Premiul ISabou Alexandra-Mariana, Colegiul Național „Silvania” Zalău;

Premiul al II-leaMoroti Cosmina-Miruna, Liceul Pedagogic „Gheorghe Șincai” Zalău (premiul al III-lea și mențiunea nu s-au acordat);

Secțiunea Poezie

– Mențiune: Sîrca Eliza-Maria, Colegiul Național „Simion Bărnuțiu” Șimleu Silvaniei și Martin Melissa-Maria, Liceul Pedagogic „Gheorghe Șincai” Zalău (premiile I, al II-lea și al III-lea nu s-au acordat).

Marele premiu al concursului, Premiul „Iuliu Suciu,” a fost acordat elevei Sabou Sara-Maria, de la Colegiul Național „Silvania” Zalău. Diploma i-a fost înmânată elevei de către doamna Valeria Suciu, soția regretatului profesor Iuliu Suciu.

Evenimentul a fost organizat de Casa de Cultură a Sindicatelor Zalău și Cenaclul literar „Silvania” Zalău, în parteneriat cu Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj și Inspectoratul Școlar Județean Sălaj.

prof. Marcel Lucaciu,

președintele Cenaclului literar „Silvania” Zalău

You may also like

Leave a Comment