Responsive Menu
Add more content here...


Prefectul Sălajului încurajează primarii să acorde burse elevilor

by Călin ONICAŞ
0 comment 20 views
A+A-
Reset

Într-o ședință desfăşurată azi în sistem videoconferință cu primarii și secretarii generalii UAT-urilor, prefectul judeţului Sălaj a subliniat că elevii pot beneficia legal de burse de la administraţia publică locală

În cadrul şedinţei ce a avut loc în cursul zilei de marţi cu reprezentanţii autorităţilor locale din judeţ, prefectul Virgil Ţurcaş a discutat despre modul în care trebuiesc organizate alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a atins şi alte subiect interesante, unul dintre ele fiind posibilitatea susținerii elevilor din județul Sălaj, prin acordarea de burse, de către primării.

“Există 2 UAT-uri care acordă burse de studiu, 5 UAT-uri care acordă burse de merit, 4 UAT-uri acordă burse de performanță și 13 UAT-uri acordă burse de ajutor social, conform unui Raport întocmit de Avocatul Poporului. Un număr de 47 de UAT-uri nu acordă niciun fel de burse pentru elevi. Îmi doresc pentru viitor, ca în cadrul ședințelor consiliilor locale, să fie analizată posibilitatea de a acorda mai multe burse, deoarece elevii sălăjeni au acest drept ”, a declarat prefectul județului Sălaj.

You may also like

Leave a Comment