Responsive Menu
Add more content here...


Prefectul Dari Toma a primit o medalie aniversară ce marchează împlinirea a 20 de ani de activitate a Corpului Naţional al Poliţiştilor

Prefectul județului Sălaj, Dari Toma a primit o medalie aniversară în semn de recunoştinţă pentru buna colaborare, ce marchează împlinirea a 20 de ani de activitate a Corpului Naţional al Poliţiştilor

by Mihai POP
0 comment 40 views
A+A-
Reset

Prefectul judeţului Sălaj, Dari Toma, a primit, luni, în semn de recunoştinţă pentru buna colaborare, o medalie aniversară ce marchează împlinirea a 20 de ani de activitate a Corpului Naţional al Poliţiştilor.

Distincţia i-a fost oferită prefectului Dari Toma în cadrul unei ceremonii organizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, cu prilejul Zilei Poliţiei Române.

“Cu prilejul sărbătoririi Zilei Poliției Române, adresez cele mai călduroase felicitări întregului personal care servește cu devotament și profesionalism în cadrul acestei instituții de importanță vitală pentru siguranța și stabilitatea societății noastre. Vă mulțumesc pentru eforturile depuse și pentru devotamentul de care dați dovadă în slujba comunității noastre. La mulți ani, dragi polițiști! Să aveți parte de sănătate, succes și satisfacții în toate demersurile voastre!”, a precizat prefectul Dari Toma, în alocuţiunea susţinută cu acest prilej.

You may also like

Leave a Comment