Responsive Menu
Add more content here...


Povestea continuă. FK Kraszna (Inter Cizer), în semifinalele Campionatului Naţional de juniori A1

Gruparea care a reprezentat Inter Cizer în campionatul de juniori a reuşit o performanţă demnă de învidiat, reuşid să se califice în semifinalele Campionatului Naţional de juniori A1. Trupa pregătită de Florin Morar a făcut o nouă ispravă, reuşind să revină de la 0 - 2 şi să câştige cu 4 - 2 confruntarea cu CIL Blaj. Toate cele 4 goluri ale sălăjenilor au fost marcate în inferioritate numerică.

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 1.2K views
A+A-
Reset

FK Kraszna intră în istoria fotbalului sălăjean la nivel de juniori, reuşind să ajungă în primele patru echipe din ţară la juniori A1!

După ce le-a învins pe CAO Oradea şi Plimob Sighetu Marmaţiei, trupa antrenată de Florin Morar a mai făcut o ispravă şi a trecut de CIL Blaj, în turul III eliminatoriu al competiţiei organizate de FRF.

De data aceasta, FK Kraszna a jucat în faţa propriilor susţinători, aspect care a contat mult în stabilirea învingătoarei. Din nou, campioana Sălajului a avut o revenire de marcă şi tot în 10 oameni, reuşind să întoarcă tabela de la 0 – 2 şi să câştige cu 4 – 2.

Scorul de pe tabelă era 0 – 2 după primele 20 de minute, oaspeţii marcând ambele goluri în urma unor contraatacuri. Lucrurile s-au complicat şi mai tare pentru FK Kraszna în minutul 28, când Darius Boszormenyi a văzut cartonaşul roşu pentru un fault de ultim apărător.

Împinşi de la spate de un public numeros, elevii lui Florin Morar au reintrat în joc, iar până la pauză au redus din diferenţă prin Lukacs Zsolt.

A fost reuşita prin care sălăjenii au prins încredere, iar omul în minus aproape că nu s-a mai simţit în repriza secundă, în care FK Kraszna şi-a dominat adversarul.

În minutul 62, scorul a devenit  2 – 2, după reuşita lui Barti Akos, iar câteva minute mai târziu, gazdele au preluat conducerea, Bakai Peter marcând pentru 3 – 2 cu un şut din afara careului.

Emoţiile au fost risipite în minutul 90, când campioana Sălajului a dus scorul la 4 – 2 prin Lukacs Marc, la o fază lucrată de către Lukacs Zsolt.

“Este o performanţă unică, obţinută într-o atmosferă senzaţională. Publicul ne-a ajutat foarte mult să revenim în acest joc. Chiar dacă am rămas în inferioritate numerică, am simţit publicul ca fiind al 11-lea jucător. S-a văzut determinarea şi dăruirea băieţilor. A fost un nou joc câştigat cu inima, iar pentru aceia dintre sălăjeni care s-au îndoit de valoarea noastră, băieţii au demonstrat încă o dată că au o inimă mare. Şi-au dorit această performanţă fiindcă este încununarea muncii lor de un an de zile. Mulţumim spectatorilor pentru susţinere. Toată comunitatea din Crasna s-a mobilizat şi a fost alături de noi”, ne-a declarat Florin Morar.

Cu ACSM Codlea în semifinale

FK Kraszna (Inter Cizer) a ajuns în primele patru echipe din ţară la juniori A1, urmând să joace în semifinale contra campioanei judeţului Braşov, ACSM Codlea. În această fază se joacă tur-retur, primul joc fiind programat pe 15 iunie, la Codlea, în timp ce returul se dispută pe 22 iunie, la Crasna.

“Jucăm cu o echipă foarte bună care a câştigat toate meciurile de la 3 – 0 în sus. Acum a trecut cu 3 – 0 de Şoimuş, iar în etapa trecută a eliminat ASA Tg. Mureş cu 7 – 3.  Noi vom încerca să obţinem o performanţă unică şi să mergem până la capăt”, spune Florin Morar.

Cealaltă semifinală este între Unirea Ruginoasa şi ACS Burduca.

FK Kraszna (Inter Cizer) – CIL Blaj 4 – 2 (1 – 2)

Au marcat: Lukacs Zsolt, Barti Akos, Bakai Peter şi Lukacs Marc

You may also like

Leave a Comment