Responsive Menu
Add more content here...


Portarul Tudor Mare, între fotbal şi afaceri

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 82 views
A+A-
Reset

La doar 23 de ani, goalkeeperul de la SCM Zalău începe să se afirme în domeniul afacerilor. După ce a absolvit facultatea de business, tocmai în Franţa, sălăjeanul a decis să înfiinţeze o firmă care se ocupă de recrutarea forţei de muncă pentru şantierele din Franţa. “Şi în afaceri este ca şi în fotbal, trebuie implicare”, spune Tudor Mare

Printre primii jucători care au venit la SCM Zalău încă de la înfiinţarea echipei a fost portarul Tudor Mare, care activează la formaţia zălăuană din vara anului 2019.

Nu a apucat  să joace prea mult pentru gruparea de sub Meseş, deoarece în sezonul trecut, Claudiu Băican şi Andrei Pop au fost portarii pe care a mizat antrenorul, iar în sezonul 2020 – 2021, în lotul lui SCM a apărut un alt portar cu experienţă, Bogdan Miron, venit la Zalău, după plecarea lui Claudiu Băican. Astfel, Tudor Mare a cam fost a 3-a soluţie pentru poarta liderului din Seria a X-a, dar cu  toate acestea goalkeeperul a dat dovadă de profesionalism şi s-a pregătit exemplar.

Dacă între buturile lui SCM Zalău nu a prea avut ocazia să se afirme, Tudor Mare începe să devină cunoscut într-un alt domeniul, cel al afacerilor.

La doar 23 de ani, portarul de la SCM Zalău a devenit un antreprenor şi de anul trecut a decis să îşi înfiinţeze o firmă care se ocupă cu recrutarea forţei de muncă pentru şantiere din Franţa.

Lux Team se numeşte firma pe care o deţine Tudor Mare, care are mai multe relaţii în Franţa, acolo unde portarul de la SCM Zalău a absolivt Facultatea de Businees!

“Firma pe care o deţin se ocupă cu recrutare de forţă de muncă pentru şantierele din Franţa. Recrutez forţă de muncă din toată România şi am colaboratori în Franţa, cu care am lucrat şi cu care ţin mereu legătura”, ne-a dezvăluit Tudor Mare.

Tânărul portar a fost atras de mirajul afacerilor încă din perioada facultăţii.

Pentru tânărul de 23 de ani şi fotbalul rămâne o prioritate şi tocmai de aceea, Tudor Mare a decis să meargă pe două fronturi.

“Îmi place prea mult fotbalul ca să renunţ la el. Afacerea şi fotbalul se pot combina, fiindcă fac ceea ce îmi place, dar în ambele domenii, trebuie implicare pentru a avea rezultate”, spune sălăjeanul.

“În timpul facultăţii, două zile eram la studii şi în alte trei zile făceam practică într-un birou. Lucram pentru o firmă  care se ocupa cu recrutare forţă de muncă şi de acolo a pornit totul, iar de anul trecut am decis să îmi înfiinţez propria mea firmă”.

Tudor Mare

Pandemia i-a dat peste cap planurile, dar Tudor Mare nu renunţă!

Portarul de la SCM Zalău şi-a înfiinţat firma de recrutare pe finalul anului 2019, însă doar după câteva luni a dat peste un mare obstacol: pandemia de coronavirus. Din cazua restricţiilor impuse de autorităţi şi firma lui Tudor Mare a avut de suferit, dar zălăuanul nu a renunţat şi a continuat să caute soluţii.

“La două-trei luni după ce mi-am deschis firma a început pandemia şi toate au mers în jos. Am avut puţin ghinion, fiindcă s-au închis graniţele şi am avut o perioada grea, dar acum lucrurile se mişcă într-o direcţie bună. Simt că progresez în domeniul afacerilor”, spune portarul zălăuan.

Vrea să promoveze în Liga a II-a cu SCM Zalău

Atâta timp cât poate împăca fotbalul cu afacerea pe care o deţine, Tudor Mare vrea să meargă pe ambele fronturi. Pe plan fotbalistic îşi doreşte o promovare în Liga a II-a cu SCM Zalău şi crede că echipa sa poate realiza o astfel de performanţă.

“Dacă sunt posibilităţi de ce să nu ne gândim la promovare. Toată lumea este deschisă şi putem spera la o astfel de performnţă.  În prima parte a campionatului, echipa a avut un parcurs bun şi toată lumea a încercat să îşi facă treaba cât mai bine. Am fost uniţi şi am avut gânduri mari de la început”, spune Mare.

După ce aproape 10 ani a fost plecat de acasă, la Viitorul Cluj, Sănătatea Cluj şi în ligile inferioare din Franţa, Tudor Mare s-a stabilit la Zalău şi vrea să fie cât mai util pentru SCM.

“Am fost plecat de mic de acasă. La 12 ani eram la Cluj, iar la 18 ani în Franţa. Mi-a fost de ajuns şi am decis să rămân la Zalău şi pentru mine este perfect că pot să fac ambele lucruri deodată. Vreau să le fac cât mai bine. Chiar dacă nu am prea apărat la SCM Zalău, nu am ce să reproşez. Eu mă pregătesc cât mai bine şi nu am niciun motiv să plec. Sper să fiu cât mai util echipei”, spune portarul zălăuan.

You may also like

Leave a Comment