Responsive Menu
Add more content here...


Portarul de la Unirea Tăşnad revine pe Gâlgău Arena: “Va fi mai greu decât acum doi ani când am jucat cu Olimpia II Satu Mare”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 2,5K views
A+A-
Reset

Goalkeeper-ul Raul Cherecheş nu are amintiri plăcute de la barajul de acum doi ani, când a fost eliminat după 20 de minute, iar echipa sa a pierdut cu 5 – 2, după ce avea un avantaj de două goluri încă din debutul jocului


 

După ce în 2015, Luceafărul Bălan s-a duelat cu Olimpia II Satu Mare în barajul pentru Liga a III-a, acum o altă reprezentantă a comunei Bălan se luptă pentru promovare. Sorţii au făcut ca şi de această dată, sălăjenii să se dueleze cu campioana din judeţul vecin, care este Unirea Tăşnad. La doi ani distanţă de la confruntarea cu “satelitul” Olimpiei, câţiva dintre jucătorii celor două echipe se înfruntă din nou într-un baraj.

Marius Rus, Vlad Negrean şi Flaviu Bărnuţiu sunt jucătorii care acum doi ani jucau la Luceafărul Bălan, în timp ce la sătmăreni Gabriel Cădar şi portarul Raul Cherecheş erau “piesele” de bază de la Olimpia II.

Acesta din urmă nu are amintiri prea plăcute de la acel joc, în care a fost eliminat după 20 de minute, când Olimpia II Satu Mare conducea cu 2 – 0. S-a terminat 5 – 2, după o revenire senzaţională din partea echipei pregătite de Marius Paşca, care a pierdut meciul tur de la Satu Mare cu 2 – 1.

Şi de această dată, Dumbrava Gâlgău trebuie să revină de la 1 – 2, rezultat care s-a înregistrat la Tăşnad şi în urma căruia Raul Cherecheş consideră cu Unirea este favorită la promovare, dar crede că echipa sa va avea un meci mult mai greu decât acum 2 ani.

 

“După meciul din tur pornim favoriţi. Venim după o victorie, indiferent că a fost obţinută cu 2 – 1. Avem şi varianta egalului, dar noi venim să câştigăm, fiindcă cea mai bună apărare este atacul. Ne aşteaptă însă un meci foarte greu. Probabil mai greu decât cel de acum 2 ani când am jucat la Gâlgău cu Olimpia II Satu Mare. Dumbrava va ataca din primul minut, dar vom încerca să câştigăm mijlocul terenului şi să dictăm cursul jocului. Repriza a doua va fi decisivă, iar echipa mai bine pregătită fizic va ieşi învingătoare de pe teren”, ne-a declarat Raul Cherecheş.

You may also like

Leave a Comment