Responsive Menu
Add more content here...


Portarul Ciprian Petran a făcut ”parada” carierei şi s-a căsătorit cu aleasa inimii sale. GALERIE FOTO

by Ionuţ COSTINAŞ
1 comment 32 views
A+A-
Reset

Experimentatul goalkeeper a făcut cel mai important pas din viaţa sa şi s-a căsătorit cu Simona Bonţea. La nuntă au participat peste 300 de invitaţi, printre care s-au aflat multe persoane din domeniul fotbalistic al Sălajului, având în vedere că portarul de 33 de ani a trecut pe la foarte multe echipe din ligile judeţene, dar şi de la minifotbal


În fotbalul mic din Sălaj, Ciprian Petran (n.04.02.1985) este un nume important, fiind unul dintre cei mai buni portari. Acesta a început fotbalul încă din copilărie, la juniorii de la Armătura Zalău, după care a  apărat buturile de la CSS Zalău, Metalul DRF Zalău, Someşul Ileanda, Rapid Jibou, Barcău Nuşfalău, Flacăra Halmăşd, Benfica Ileanda, Dumbrava Gâlgău, cu formaţia antrenată de Marius Paşca devenind campion judeţean în vara anului trecut.

Şi la minifotbal, Ciprian Petran a trecut pe la cele mai bune echipe, începând cu Sportul Sălăjean, Simoda, Autoland Hosu, Mobil Team, Euro Dezmembrări, Dandonia FS Grup, Euro Glia şi Dia Guard Divino, cu ultimele două grupării fiind campion judeţean.

În vara anului trecut, Ciprian Petran a dat curs ofertei venite de la Sporting Zalău şi în momentul de faţă apără poarta singurei echipe de seniori ce reprezintă municipiul Zalău, care cu trei etape înaintea finalului de campionat ocupă locul secund în Seria Vest din Liga a V-a şi se luptă pentru promovarea în Liga a IV-a.

Cea mai importantă alegere a lui Ciprian Petran venit nu pe latura fotbalistică, ci în viaţa personală, iar sâmbătă şi-a unit destinele cu aleasa inimii sale – Simona Bonţea, cei doi formând un cuplu de 2 ani şi jumătate.

Ziua de 2 iunie 2018 a fost una specială pentru cei doi tineri, care însoţiţi ce naşii lor (Daniel şi Iulia Creţu) şi (Marcel şi Denisa Mureşan) au trecut mai întâi la sala de cununii de la Primăria Zalău  unde au spus „DA” în faţa ofiţerului de stare civilă.

Apoi a urmat cununia religioasă, la Biserica ”Naşterea Maicii Domnului” din Zalău, iar undeva după ora 20.00 a început petrecerea, la Complexul Ambassador din Zalău.

Peste 300 de invitaţi au dorit să fie alături de Ciprian şi Simona, iar cum fostul nostru coleg de la Sportul Sălăjean are multe tangenţe cu lumea fotbalistică din Sălaj, la nuntă au fost prezente foarte mule persoane din această categorie.

De la ziarul Sportul Sălăjean au fost prezent redactorul Ionuţ Costinaş, iar de la Sporting Zalău – actuala echipă la care apără Ciprian – au onorat cu prezenţa Cosmin Cuibuş, Paul Pintea şi delegatul Robert Goie.

Şi unii dintre foştii colegi de la echipele din judeţ au ţinut să fie alături de Ciprian la acest important eveniment.

Este vorba de Vasile Roman (Benfica Ileanda), Andrei Teglaş, Alex Turcu, Vlad Paşcalău, Romulus Gherman (toţi patru de la Rapid Jibou), Andrei Bene (Lăpuşul Tg. Lăpuş),  Bogdan Ember (Real Crişeni), Ionuţ Blaga (Unirea Mirşid) şi Răzvan Nicorici (Cetatea Buciumi).

La nuntă au fost prezenţi şi câţiva jucători de pe la echipele de la minifotbal, este vorba de Liviu Islamovici, Cosmin Bonţea şi Ionuţ Coste – portar care ani buni a apărat la Autoland Hosu.

Nu doar mierele a avut invitaţi din lumea sportului ci şi mireasa. Cum părinţii Simonei sunt din Ban, din zona respectivă am regăsit mai mulţi jucători de la Gloria Ban.

A fost prezent până şi secretarul AJF Sălaj – Leontin Moga, dar şi Flore Lupuţ, conducător la Gloria Ban şi fost portar în ligile superioare.

Şi dacă tot am evidenţiat persoanele din lumea sportului să spunem că şi DJ-ul a fost nimeni altul decât Gheorghe Panc, antrenorul secţiei de lupte libere de la CSS Zalău.

Acesta a întreţinut atmosfera, bineînţeles alături de Ionuţ Coste şi formaţia sa.

Cu o asemenea muzică de calitate, lumea s-a distrat pe cinste, a dansat şi s-a simţit bine, iar petrecerea a durat până la orele dimineţii.

”Pot spune ca pasul pe care l-am făcut sâmbăta a fost cel mai important meci din viaţa mea. E acel meci care îți oferă cele mai tari senzații și satisfacții pe toate planurile. Mă simt cu adevărat împlinit alături de aleasa inimii mele. În ceea ce privește evenimentul în sine, nu ne rămâne decât sa le mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi într-un moment atât de important al vieții noastre și le dorim multa sănătate, fericire și împliniri pe toate planurile”, a fost mesajul lui Ciprian Petran.

Nouă nu ne rămâne decât să le urmăm tinerilor “Casă de piatră, sănătate, bucurii şi numai împliniri!”. 

 

 

You may also like

1 comment

Mogos 4 iunie 2018 - 21:56

Felicitări și casă de piatră ! Un băiat extraordinar, cu un caracter deosebit !

Reply

Leave a Comment