Portarul Andrei Pop a revenit la SCM Zalău!

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 94 views
A+A-
Reset

Deşi în vară era decis să renunţe la cariera de sportiv, talentatul goal-keeper sălăjean a revenit asupra deciziei şi şi-a prelungit contractul cu gruparea de la poalele Meseşului, aflată în luptă pentru promovarea în Liga a II-a

În vara anului trecut expira contractul dintre Andrei Pop şi SCM Zalău, iar tânărul portar era decis să renunţe la cariera de sportiv la doar 22 de ani. Însă, între timp, situaţia s-a rezolvat şi din toamna trecută, Andrei Pop a revenit la SCM Zalău şi face parte din lotul grupării din Liga a III-a.

Însă, în prima parte a sezonului, portarul nu a evoluat deloc, fiind preferaţi experimentatul Bogdan Miron, dar şi David Poptean, portar trecut prin curtea celor de la FCSB. A mai prins lotul şi Andi Maliţa, fără a debuta într-un joc oficial. Nici Andrei Pop nu a prins vreun minut într-un joc oficial în prima parte a sezonului, însă, în cazul în care se va apela la serviciile sale, tânărul portar sălăjean este pregătit.

Andrei Pop a fost unul dintre portarii de mare perspectivă pe care i-a avut judeţul în ultimii ani. Pe când avea doar 16 ani a debutat la nivelul Ligii a III-a, în tricoul echipei FC Zalău, formaţie la care a şi învăţat tainele fotbalului.

A fost remarcat de “U” Cluj, formaţie la care a ajuns pe când a împlinit vârsta de 17 ani şi pentru care a evoluat în Campionatul Naţional de Juniori Republicani, dar şi în Liga a IV-a, iar din 2019 a ajuns la SCM Zalău, încă de la înfiinţarea echipei.

A fost titular la început, însă, uşor-uşor a pierdut lupta pentru un loc de titular în faţa experimentatului Bogdan Miron. În vară, Andrei Pop a fost foarte aproape să ajungă la Victoria Carei, însă, discuţiile nu s-au mai concretizat şi ulterior, portarul a revenit la SCM Zalău.

“Am revenit asupra deciziei şi încă din toamnă m-am întors la echipă. Sunt la dispoziţia clubului, mă pregătesc, iar când se va apela la serviciile mele voi încerca să nu dezamăgesc”, a menţionat Andrei Pop pentru ziarul Sportul Sălăjean.

You may also like

Leave a Comment