Responsive Menu
Add more content here...


Pompierii sălăjeni s-au duelat la Faza națională a campionatului de minifotbal “Cupa A.S.P.R.”, ediția 2024

Pe parcursul a trei zile (04-06.06.2024), pompierii sălăjeni au participat la etapa națională a Campionatului de minifotbal „Cupa ASPR”, ediția 2024, care s-a desfășurat în municipiul Târgu Mureș

by Mihai POP
0 comment 627 views
A+A-
Reset

La competiție și-au dat întâlnire cele mai bune 16 echipe calificate anterior ale inspectoratelor pentru situații de urgență județene din întreaga țară și anume: Arad, Brașov, Botoșani, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Gorj, Hunedoara, Mureș, Maramureș, Olt, Sibiu, Sălaj, Tulcea, Teleorman și Vaslui.

Meciurile au fost disputate intens, salvatorii sălăjeni remarcându-se prin motivație și prin dorința de a fi cei mai buni, fără să uite înainte de toate de fairplay.

Lotul echipei sălăjene a fost format din următoarele cadre: șef de lot a fost plt. adj. Vașvari Florin-Dan, jucători: plt. adj. șef Toth Karoly, plt. adj. Marian Adrian-Augustin, plt. adj. Ardelean Sorin Petrică, plt. Ciupe Natanael, plt. Zmole Raul-Dănuț, sg. maj. Brisc Dumitru-Flavius, sg. maj. Simo Norbert-Attila, sld. Birta Răzvan-Felician, Sld. Marincaș Cristian-Florin și sld. Olar Dan-Paul.

Pompierii sălăjeni au dat totul pe teren formând o echipă solidă și greu de înfrânt. Rezultatul obținut de ei este unul de excepție clasându-se la final pe locul cinci la nivel național.

You may also like

Leave a Comment