Responsive Menu
Add more content here...


Pompierii sălăjeni campioni la tenis de masă

Reprezentanții ISU Sălaj ni-i reprezintă pe Cpt. Labo Alexandru, plt. adj. Fărcaș Dan, plt. adj. șef Brazdău Bogdan și plt. adj. șef Mureșan Iulian, patru pompieri talentați și muncitori pentru care sportul reprezintă un stil de viață

by Mihai POP
0 comment 563 views
A+A-
Reset

Pompierii sălăjeni au participat în perioada 12-14 iunie la competiția „Cupa A.S.P.R. la Tenis de masă” ediția 2024- faza finală pe Inspectoratul General de Situații de Urgență, eveniment care s-a desfășurat în municipiul Slobozia.

Concursul a reunit peste 40 de sportivi din toată țara, care prin puterea de concentrare și prin construirea de strategii au fost determinați să câștige și să fie cei mai buni.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Porolissum” al județului Sălaj au fost Cpt. Labo Alexandru, plt. adj. Fărcaș Dan, plt. adj. șef Brazdău Bogdan și plt. adj. șef Mureșan Iulian.

În proba de Dublu, medalia de aur a fost obținută de către echipa I.S.U. Sălaj formată din Fărcaș Dan și Brazdău Bogdan.

La categoria de vârstă 35-45 de ani, Labo Alexandru a obținut locul 1️⃣, iar la categoria peste 45 de ani, Mureșan Iulian a ocupat locul 4️⃣.

Felicitări pompierilor sălăjeni!

You may also like

Leave a Comment