Responsive Menu
Add more content here...


Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Zalău în acțiune

Acțiuni și controale în sistem integrat desfășurate în week-end în Sălaj

by Tiberius NICODA
0 comment 25 views
A+A-
Reset
În cadrul unor activități în sistem integrat, desfășurate de către Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Zalău, au fost organizate controale pentru prevenirea și combaterea faptelor de natură penală sau contravențională.
Împreună cu polițiștii rutieri și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și alături de reprezentanți ai Registrului Auto Român Sălaj, au desfășurat o acțiune pe raza de competență a secției.
Acțiunea a avut în vedere prevenirea acțiunilor ilicite care afectează climatul de ordine și siguranță publică,siguranța traficului rutier și în vederea prevenirii și descurajării faptelor de natură contravențională sau penală, precum și pentru creșterea vizibilității elementului polițienesc în mediul stradal.
Urmare a acestei acțiuni, polițiștii au aplicat, în total, 121 de sancțiuni contravenționale, cu amenzi în valoare de 24.915 lei, au reținut 6 permise de conducere și 11 certificate de înmatriculare și au efectuat 15 testări pentru depistarea consumului de alcool.
Din totalul sancțiunilor, 120 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului circulației rutiere și o sancțiune pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 61/1991.
Polițiștii sălăjeni vor desfășura astfel de acțiuni și în perioada următoare, pentru prevenirea și descurajarea faptelor infracționale, menținerea unui climat de ordine și siguranță și fluidizarea traficului rutier.

You may also like

Leave a Comment