Responsive Menu
Add more content here...


Poliţiştii sălăjeni au depistat în trafic un şofer cu permis de conducere FALS!

by Mihai POP
0 comment 12 views
A+A-
Reset

Fapta s-a comis miercuri seara, pe Drumul Naţional 1H, în localitatea Hereclean. Un tânăr a fost depistat în trafic cu permis de conducere la care exista suspiciunea de a fi fals. Mai mult, autoturismul condus de acesta avea inspecţia periodică expirată

Miercuri, 27 octombrie, la ora 21:00, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Zalău au depistat în trafic, pe Drumul Național 1H, în localitatea Hereclean, un tânăr fără permis de conducere, care a prezentat un permis cu privire la care există suspiciunea de a fi fals.

Analizând permisul de conducere prezentat de tânărul, de 25 de ani, din județul Bihor, polițiștii au constatat că acesta nu corespunde cu elementele de siguranță aflate pe permisele emise de autoritățile române competente.

De asemenea, la verificarea în bazele de date, tânărul nu figura ca posesor de permis de conducere.

Polițiștii au reținut documentul presupus a fi fals și au întocmit dosar penal pentru conducere fără permis și uz de fals.

Totodată, autoturismul condus de acesta avea inspecția tehnică periodică expirată, astfel că polițiștii au reținut  și certificatul de înmatriculare.

You may also like

Leave a Comment