Responsive Menu
Add more content here...


Polițiștii, ÎN ACȚIUNE! Peste 4000 de AMENZI în mai puțin de trei luni

by Mihai POP
0 comment 11 views
A+A-
Reset

Pe parcursul a trei luni, poliţiştii rutieri au acţionat, la nivel judeţean, cu toate aparatele radar, pentru reducerea numărului de accidente rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză. Sute de permise de conducere au fost reţinute


În perioada 1ianuarie-31 martie a.c., poliţiştii rutieri au acţionat, la nivel judeţean, pentru reducerea riscului rutier prin depistarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale, îndeosebi pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză.

Pentru abaterile constatate  au fost aplicate 4251 de sancţiuni contravenţionale şi au fost reţinute, în vederea suspendării, 479 de permise de conducere.

De asemenea, din cauza nerespectării regimului legal de viteză, în perioada de referinţă, pe raza judeţului Sălaj au fost înregistrate trei accidente grave de circulaţie în urma cărora o persoană şi-a pierdut viaţa, două au fost rănite grav şi o persoană a fost rănită uşor.

Polițiștii recomandă conducătorilor auto să respecte regulile de circulaţie, să adapteze permanent viteza de deplasare la condiţiile de drum şi să efectueze orice manevră în condiţii de siguranţă.

Numai respectând regulile de circulaţie putem avea un trafic rutier în siguranţă!

You may also like

Leave a Comment