Responsive Menu
Add more content here...


Polițiștii de la Jibou au depistat în trafic un conducător auto la volanul unui autoturism neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare

by Tiberius NICODA
0 comment 104 views
A+A-
Reset
În urma unor acțiuni și controale organizate pentru prevenirea și combaterea abaterilor de la normele rutiere, marți, 28 mai 2024,  pe drumul județean 110 C, în localitatea Dolheni, polițiștii Formațiunii Rutiere din cadrul Poliției Orașului Jibou au oprit în trafic pentru control un autoturism, condus de un localnic de 82 de ani.
Odată cu verificările efectuate, polițiștii au constatat că autoturismul condus de bărbatul în cauză este  nu înmatriculat, iar plăcuțele cu număr de înmatriculare montate pe acesta sunt atribuite unui alt autoturism.
Urmare a celor constatate în  cauză a fost întocmit un  dosar penal,pentru comiterea  infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.
Nu uitați că potrivit prevederilor legale,punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul  cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă. La fel,punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau a unui tramvai neînmatriculat sau neînregistrat, potrivit legii, se pedepseşte cu închisoare de la unu la 3 ani sau cu amendă.
(Foto cu caracter ilustrativ!)

You may also like

Leave a Comment