Responsive Menu
Add more content here...


Poeții participanți la Festivalul Internațional “Primăvara Poeziei/ A Költészet Tavasza/ Spring of Poetry” în vizită la Consiliul Județean Sălaj

Consiliul Județean Sălaj a fost astăzi gazda unui grup de poeți participanți la Festivalul Internațional "Primăvara Poeziei/ A Költészet Tavasza/ Spring of Poetry"

by Mihai POP
0 comment 126 views
A+A-
Reset

Președintele Dinu Iancu-Sălăjanu a primit, astăzi, la sediul Consiliului Județean Sălaj, un grup de poeți participanți la Festivalul Internațional “Primăvara Poeziei/ A Költészet Tavasza/ Spring of Poetry”.

Reprezentând țări precum Cuba, Ungaria, Marea Britanie, Austria, Croația, Slovacia, Italia sau România, oaspeții și au fost însoțiți de Daniel Săuca, managerul Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj.

“Fără cultură și spiritualitate, trăim degeaba. Mă bucur că județul nostru găzduiește astfel de evenimente culturale ce înnobilează comunitatea sălăjeană. Îi felicit pe domnul manager al Centrului de Cultură și pe toți colaboratorii domniei sale pentru eforturile de a aduce la noi, în Țara Silvaniei, poeți din întreaga lume. Sper ca această ediție a festivalului să fie una plină de inspirație și să aducă lumina poeziei în inimile tuturor”, a precizat Dinu Iancu-Sălăjanu.

You may also like

Leave a Comment