Podium în proba de dublu pentru zălăuanca Rania Pop la un Circuit Naţional de tenis din Bistriţa

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 428 views
A+A-
Reset
Rania Pop si Raluka Matei

Rania Pop continuă forma bună din ultima perioadă. În ultima jumătate de an, tenismena legitimată la CSM Zalău a cucerit un turneu FRT la Sfântu Gheorghe, adăugându-şi în palmares o medalie de argint la Braşov şi o medalie de bronz, în acest an, la Oradea. Forma bună a sportivei a continuat şi la finele săptămânii trecute a cucerit o nouă medalie, de această dată în proba de dublu.

Eleva lui Dan Trif s-a aflat la startul Circuitului Naţional FRT – Cupa Centana de la Bistriţa. Competiţia face parte din calendarul Federaţiei Române de Tenis şi s-a desfăşurat la categoria de vârstă 12 ani, băieţi şi fete, simplu şi dublu.

Tenismena din Sălaj a concurat la ambele probe. La simplu, Rania a reuşit să treacă de primul tur, însă, a fost eliminată în optimile de finală ale competiţiei de către favorita numărul 5.

În schimb, la dublu a avut un parcurs mult mai bun, finalizat cu o clasare pe podium. Rania Pop a făcut echipă cu Raluka Matei de la ACS Orizont Baia Mare, iar cuplul format de cele două a ajuns până în semifinalele competiţiei.

În primul tur, perechea Pop – Matei a trecut în două seturi, 6 – 4, 6 – 3 de un cuplu format de sportive din Baia Mare şi Satu Mare. În sferturile de finală, cuplul sălăjeano-băimărean a trecut prin w. o. (walk over) de adversar.

Ajuns în semifinale, cuplul Pop – Matei a fost eliminat de principala pereche favorită a competiţiei.

Chiar şi aşa, Rania Pop şi Raluka Matei rămân cu o clasare pe podium în proba de dublu a Circuitului Naţional de la Bistriţa, ce le asigură medaliile de bronz.

You may also like

Leave a Comment