Responsive Menu
Add more content here...


PNL Sălaj şi-a desemnat candidaţii pentru alegerile parlamentare

by Stirile din Salaj
0 comment 17 views
A+A-
Reset

Colegiul Director Judeţean al Partidului Naţional Liberal, filiala Sălaj, a validat listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare. La începutul acestei săptămâni, listele PNL Sălaj au primit şi aprobarea Biroului Politic Naţional.

Astfel, ministrul Lucian Bode, preşedintele filialei judeţene, va deschide lista la Camera Deputaţilor, fiind urmat de Vasile Bulgărean, Angela Lipo, Traian Iepure, Robert Deak şi Cristian Pop.

Pentru prima poziţie pe lista de Senat a fost nominalizat Bogdan Ilea, iar pe următoarele trei locuri se află Nicu Cherecheş, Dana Crişan, Flaviu Ciortea.

“Le mulţumim sălăjenilor pentru încrederea acordată la alegerile locale, dar acest rezultat onorant trebuie dublat de o victorie la alegerile parlamentare. De asemenea, vreau să le mulţumesc colegilor de partid care au decis să mă sprijine pentru un nou mandat de deputat, precum şi pentru înţelepciunea cu care au ales şi ceilalţi candidaţi de pe listele PNL. Am încredere că, prin calitatea echipei propuse, PNL Sălaj poate obţine un nou rezultat pozitiv şi că ne vom menţine pe primul loc în clasamanetul politic al judeţului. Dar, dincolo de calculele politice, 2020 poate aduce sălăjenilor premisele unei dezvoltări durabile printr-o bună colaborare între administraţiile locale, Consiliul Judeţean, Parlament şi Guvern. Împreună putem demonstra că şi în Sălaj se poate!”.

Lucian Bode, preşedintele PNL Sălaj

La rândul său, Bogdan Ilea, cel care deschide  lista PNL Sălaj pentru Senat, a declarat:

“Pentru mine lucrurile sunt simple. Merg în Parlament cu câteva obiective concrete care să aducă mai multă prosperitate şi siguranţă pentru noi toţi! Sălajul are în acest moment o echipă dinamică pentru a rezolva multe din problemele cu care ne-am confruntat de foarte mulţi ani. Împreună cu preşedintele CJ, Dinu Iancu Sălăjanu,şi cu ministrul Transporturilor, colegul Lucian Bode, putem să dinamizăm judeţul şi să creăm condiţii bune de dezvoltare pentru mediul privat. În felul acesta vom avea resurse bune pentru sistemul de sănătate şi pentru educaţia copiilor noştri. Sper să reuşim cu toţii!”.

(P.)

You may also like

Leave a Comment