Responsive Menu
Add more content here...


Ploile și ninsorile își refac apariția. Prognoză meteo pentru această săptămână, în Sălaj

Meteorologii anunță un început de săptămână răcoros, cu o continuare a ploilor și a frigului în întreg județul. Cei care sperau la revenirea căldurii vor fi nevoiți să mai aștepte câteva zile

by Mihai POP
0 comment 2.3K views
A+A-
Reset

Săptămâna care urmează va fi caracterizată de o vreme variabilă, schimbătoare, în prima parte a săptămânii predominând ploile, după care vremea se va mai liniști.

Astfel,  pe parcursul zilei de astăzi, urmând ca acestea să revină din a doua parte a zilei de Marți, ploile vor cuprinde tot județul pe suprafețe extinse, cantitățile de apă acumulate fiind cuprinse între 20-30 l/m², local mai mult.

La munte, la peste 750-800 m vor reveni ninsorile și se va depune strat de zăpadă, pe parcursul zilei de Luni.

Temperaturile vor varia de la o zi la alta. Dacă Luni, vremea va fi rece și mohorâtă cu maxime ce nu vor depăși 10-12°C, Marți vremea va fi mai caldă, cu maxime de peste 16-19°C, urmând ca Miercuri și mai ales Joi să se răcească ușor, după care vremea se va încălzi treptat.

Din păcate în decursul acestei săptămâni, cu precădere în diminețile din a doua parte a săptămânii (posibil local și Marți dimineața) este posibil ca pe văi și pe arii mai restrânse în zonele joase, temperaturile minime să atingă sau să scadă ușor sub 0°C, dar aceste scenarii sunt volatile de aceea vom actualiza aceste informații pe parcurs, anunță Severe Weather Alert – Salaj.

Din punct de vedere al vântului, acesta va fi activ Marți, Miercuri și trecător Joi, cu precădere Miercuri când temporar va avea intensificări puternice de circa 55-65 km/h în general, la munte peste 70 km/h.

You may also like

Leave a Comment