Responsive Menu
Add more content here...


Platoul de filmare de la Hollywood s-a mutat în Zalău!?

by Mihai POP
0 comment 35 views
A+A-
Reset

Un eveniment demn de un scenariu de filme americane a avut loc miercuri la amiază, în municipiu. Un tânăr nu a oprit la semnalele poliţiştilor şi ulterior a intrat în coliziune cu autospeciala poliţiei. În cele din urmă, aventurierul a fost prins şi sancţionat


În timp ce desfășurau activități de supraveghere a traficului rutier, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au efectuat semnalul regulamentar de oprire al unui autoturism, care circula pe bulevardul Mihai Viteazul, din municipiul Zalău, și care nu a respectat semnificația culorii roșii a semaforului electric.

Conducătorul auto nu a oprit la semnalul poliţiştilor, aceștia pornind în urmărirea lui, iar la scurt timp a frânat brusc și a intrat în coliziune cu autospeciala poliției.

După impact, șoferul a coborât din maşină şi a fugit. Polițiștii l-au prins în scurt timp, pe strada Crasnei 1989, în curtea unui imobil, iar în urma legitimării au stabilit că este vorba despre un adolescent de 19 ani, din municipiul Zalău. Fapta a fost constatată, miercuri, 18 septembrie, la ora 12.50.

La testarea cu alcooltestul, rezultatul a fost negativ. Verificările efectuate de polițiști au stabilit că, cel în cauză avea permisul de conducere suspendat, ca urmare a unui eveniment rutier ce a avut loc în județul Harghita și care a fost soldat cu pagube materiale.

Față de conducătorul auto, polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale, cu amendă, în valoare de 725 lei, pentru neoprire la semnalul regulamentar al polițiștilor și a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

You may also like

Leave a Comment