Pieton lovit de o mașină pe Bulevardul Mihai Viteazu din Zalău

by Mihai POP
0 comment 74 views
A+A-
Reset

În această dimineaţă, pe Bulevardul Mihai Viteazul din municipiu a avut loc un eveniment rutier soldat cu o victimă. Este vorba de un bărbat de 48 de ani, care a fost izbit de o maşină

La data de 28 decembrie a.c., la ora 10.30, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Zalău au fost sesizați în urma unui apel 112 cu privire la faptul că, pe Bulevardul Mihai Viteazu din municipiul Zalău s-a produs un accident rutier.

Ajunși la fața locului, polițiștii rutieri au constatat că, un bărbat de 52 ani, din municipiul Câmpia Turzii, județul Cluj, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Mihai Viteazu din municipiul Zalău, pe direcția Gară – Centru, ar fi acroșat un bărbat de 48 de ani, din Zalău, care se angajase în traversarea carosabilului fără să se asigure, prin loc nepermis.

În urma accidentului rutier, bărbatul de 48 de ani a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Zalău continuă cercetările, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

You may also like

Leave a Comment