Responsive Menu
Add more content here...


Picii de la grădinița cu Program Prelungit “Voinicel” din Zalău, entuziasmați și curioși de prezența serviciilor de urgență

Picii de la grădinița cu Program Prelungit “Voinicel”s-au „îmbarcat” într-o călătorie specială a lumii în pași rapizi a serviciilor de urgență ale județului Sălaj

by Mihai POP
0 comment 976 views
A+A-
Reset

În cursul zilei de ieri, 16.05.2024, personalul didactic și preșcolarii de la Grădinița cu Program Prelungit “Voinicel” din municipiul Zalău, au primit vizita pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Porolissum“ al județului Sălaj.

Cu această ocazie, copiii au aflat informații utile și importante cu privire la modul de comportare pe care trebuie să-l adopte în cazul producerii unui cutremur, în acest sens fiind organizat și un exercițiu de evacuare.

Bucuria deplină a celor mici a fost că au avut ocazia să vadă îndeaproape o autospecială de intervenție și au putut să încerce o parte din echipamentele din dotarea acesteia.

Pentru cei mici, astfel de activități reprezintă o oportunitate de a învăța în mod practic cum trebuie să acționeze atunci când viața lor sau a celor din jur este pusă în pericol.

You may also like

Leave a Comment