Responsive Menu
Add more content here...


Philipp Kroiss, libero Volei Municipal Zalău: “M-a impresionat publicul care este întotdeauna la înălţime la Zalău”

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 11 views
A+A-
Reset

Voleibalistul austriac consideră că sălăjenii au întâmpinat ceva probleme doar în primul set în meciul cu Ştiinţa Explorări Baia Mare, având în vedere că oaspeţii au jucat foarte motivaţi. Însă, zălăuanii s-au impus în trei seturi şi au început sezonul cum nu se putea mai bine


Volei Municipal Zalău a debutat duminică seara, pe teren propriu, în faţa celor de la Ştiinţa Explorări Baia Mare în noul sezon din Divizia A1.

Pentru acest an, zălăuanii se gândesc numai la titlu, iar în jocul cu băimărenii nu aveau altă opţiune decât victoria. Acest lucru s-a şi întâmplat, gruparea de la poalele Meseşului impunându-se în trei seturi.

Doar primul set a fost mai echilibrat, însă uşor-uşor, jocul Zalăului a funcţionat din ce în ce mai bine, iar jucătorii veniţi în această vară au avut un joc bun.

Pentru primul joc din acest sezon, şi suporterii au fost alături de echipă, tribunele Sălii Sporturilor “Gheorghe Tadici” fiind aproape pline, iar austriacul Philipp Kroiss – jucător venit în această vară la Zalău, după ce a reuşit eventul cu Tricolorul Ploieşti în sezonul trecut – a fost impresionat de atmosfera creată.

„A fost un început bun de sezon. În primul set nu ne-a fost uşor, pentru că băieţii de la Baia Mare au fost foarte motivaţi şi au jucat bine. Însă, pe parcurs, noi am demonstrat că suntem echipa mai bună şi cred că per total a fost un start bun de sezon. Publicul este întotdeauna la înălţime la Zalău şi îmi place. Sala a fost aproape plină şi sper că dacă vom continua să câştigăm, tot mai mulţi oameni vor veni să ne susţină”, a spus Philipp Kroiss.

You may also like

Leave a Comment