Responsive Menu
Add more content here...


Philipp Kroiss, după victoria cu Buducnost: “Am întâlnit o echipă foarte tânără, dar trebuie să rămânem concentraţi şi pentru retur”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 10 views
A+A-
Reset

Liberoul de la Volei Municipal Zalău a recunoscut că echipa din Muntenegru a avut un lot foarte tânăr, însă şi după o victorie cu 3 – 0, Philipp Kroiss consideră că Volei Municipal trebuie să fie concentrată înaintea partidei retur


 Volei Municipal Zalău a avut parte de un debut perfect în noul sezon european şi a câştigat cu 3 – 0 meciul tur din prima fază a Cupei Challenge. Formaţia antrenată de Nikolay Jeliazkov a avut însă în faţă o echipă modestă, Buducnost Podgorica, care are în lot foarte mulţi jucători tineri, fără experienţă la acest nivel.

După victoria categorică din Muntenegru, Philipp Kroiss consideră că echipa sa trebuie să rămână concentrată şi înaintea returului de la Zalău, care are loc marţi, de la ora 18.00.

Până atunci, Volei Municipal Zalău are parte de un joc dificil în campionat, sâmbătă, în deplasare la Unirea Dej.

“Era important să câştigăm cu 3 – 0, după un drum foarte obositor de 22 de ore cu autobuzul. Echipa din Podgorica este foarte tânără şi cred că doar la începutul celui de-al doilea set ne-au pus probleme când universalul lor a avut o serie bună la serviciu. Cu toate acestea şi la retur trebuie să rămânem la fel de concentraţi şi să ne facem meciul uşor. Însă, acum ne pregătim pentru un meci dificil sâmbătă, la Dej”, ne-a declarat Philipp Kroiss.

You may also like

Leave a Comment