Peste 60 de societăți comerciale din Zalău, verificate de polițiști: amenzi de 41.200 de lei

by Mihai POP
0 comment 42 views
A+A-
Reset

Peste 60 de societăți comerciale din municipiul Zalău au fost verificate de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj. În urma neregulilor constatate, au aplicat 15 sancțiuni contravenționale, cu amenzi în valoare totală de 41.200 de lei


Sâmbătă, 16 decembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj au desfășurat o amplă acțiune pe raza municipiului Zalău, pentru prevenirea și combaterea activităților ilegale în domeniul fiscalizării veniturilor de către micii comercianți, precum și a drepturilor de proprietate intelectuală.

În cadrul acțiunii, polițiștii de investigare a criminalității economice au efectuat verificări și controale la 63 de societăți comerciale din municipiul Zalău, iar în urma neregulilor constatate, au aplicat 15 sancțiuni contravenționale, cu amenzi în valoare totală de 41.200 de lei, pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. nr.28/1999 privind obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale și au confiscat 2.404 lei, numerar nefiscalizat.

Astfel de acțiuni vor fi continuate de polițiștii sălăjeni pe întregul parcurs al sezonului de iarnă, pentru a preveni actele ilicite de comerţ, comerţul ambulant neautorizat şi pentru menţinerea climatului de ordine şi linişte publică în rândul comunităţii locale.

You may also like

Leave a Comment

error: Content is protected !!