Responsive Menu
Add more content here...


Peste 500.000 de lei nerambursabili oferite activităţilor sportive, de tineret şi recreative

by Mihai POP
0 comment 35 views
A+A-
Reset

Consiliul Județean Sălaj sprijină, și în acest an, organizarea de activități sportive, de tineret și recreative, precum și activități culturale în domeniul teatrului, prin programele de finanțare nerambursabilă derulate


În cadrul ședinței de marți, 30 mai, consilierii județeni au aprobat repartizarea sumei de 550.000 de lei pentru 122 de proiecte sportive, pentru tineret și recreative și pentru un proiect cultural.

Mă bucură interesul tot mai mare pe care ONG-urile și cultele relioase îl manifestă față de programele de finanțare nerambursabilă derulate de administrația județeană. Anul acesta am înregistrat un succes fără precedent, cu cel mai mare număr de proiecte sportive și pentru tineret depuse – 131, precum și cel mai mare număr de proiecte câștigătoare – 122. Acest lucru confirmă rolul important pe care Consiliul Județean Sălaj îl are în promovarea implicării comunitare și în susținerea dezvoltării activităților pentru tinerii din Țara Silvaniei. Îi felicit pe toți beneficiarii și suntem încântanți să le fim parteneri în implementarea de proiecte ce aduc beneficii reale în comunități”, a declarat Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele CJ Sălaj.

Lista proiectelor câștigătoare și a repartizării sumelor este disponibilă în acest link.

You may also like

Leave a Comment