Responsive Menu
Add more content here...


Peste 50 de candidați din Sălaj au lipsit de la proba obligatorie a profilului

La proba scrisă la matematică sau istorie a examenului național de Bacalaureat din sesiunea iunie-iulie 2024 au fost prezenți 1478 candidați din județul Sălaj din cei 1530 înscriși

by Mihai POP
0 comment 319 views
A+A-
Reset

Examenul național de Bacalaureat a continuat, azi, 2 iulie, cu probele la Matematică și Istorie. Niciun candidat din Sălaj nu a fost eliminat și nu a avut nevoie de subiectele de rezervă.

Potrivit ISJ Sălaj, la probă scrisă obligatorie a profilului, din cadrul Examenului Național de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2024 (Matematică – profilul real și Istorie – profilul umanist), din totalul de 1530 candidați înscriși au fost prezenți 1478 de candidați (96,60 %). Nu s-au prezentat 52 candidați.

Cea de-a doua probă scrisă s-a desfășurat, fără să se înregistreze tentative de fraudă sau alte incidente.

Subiectul și baremul de corectare au fost publicate la ora 15:00, pe subiecte.edu.ro, de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație.

Joi, 4 iulie 2024, se va desfășura proba la alegere a profilului și specializării. Candidații au posibilitatea să aleagă una dintre următoarele discipline: fizică, chimie, biologie, anatomie și fiziologie umană, informatică, geografie, filozofie, logică, economie, psihologie, sociologie.

Biroul de presă al Inspectoratului Școlar Județean Sălaj

You may also like

Leave a Comment