Responsive Menu
Add more content here...


Peste 4.000 de cărți funciare au fost eliberate gratuit în județul Sălaj

Proprietarii imobilelor din 12 unități admnistrativ-teritoriale din județul Sălaj beneficiază de cărți funciare eliberate gratuit, prin Programul Național de Cadastru și Carte Funciară. Lucrările de înregistrare sistematică a proprietăților au fost finanțate sau cofinanțate din veniturile proprii ale Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară, prin Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Sălaj

by Mihai POP
0 comment 355 views
A+A-
Reset

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Sălaj a eliberat, gratuit pentru cetățeni, 4.596 cărți funciare pentru proprietățile din unitățile administrativ-teritoriale (UAT) Bănișor, Cristolț, Mirșid, Plopiș, Sâg, Sărmășag, Someș Odorhei, Surduc, Șimleu Silvaniei, Treznea, Valcău de Jos și Vârșolț.

Lucrările de înregistrare sistematică a imobilelor s-au desfășurat în cadrul celei de-a șaptea etape de finanțare a Programului național de cadastru și carte funciară (PNCCF).

Fondurile necesare au fost asigurate din veniturile proprii ale Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI), prin Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Sălaj.

Cele 4.596 de noi cărți funciare au fost deschise pentru imobile din comunele:

Bănișor – 572 de imobile

Cristolț – 596 de imobile

Mirșid – 292 de imobile

Plopiș – 175 de imobile

Sâg – 595 de imobile

Sărmășag – 275 de imobile

Someș Odorhei – 547 de imobile

Surduc – 145 de imobile,

Treznea – 250 de imobile,

Valcău de Jos – 574 de imobile,

Vârșolț – 369 de imobile 

orașul Șimleu Silvaniei – 206 de imobile.

Lucrările de înregistrare sistematică a proprietăților din cadrul celei de-a șaptea etape de finanțare au vizat o suprafață totală de 2.601 de hectare și au început în anul 2021.

Noile cărți funciare au fost predate primarilor celor 12 UAT-uri de către reprezentanții OCPI Sălaj.

În prezent, în 61 de localități din județul Sălaj se desfășoară lucrări de înregistrare sistematică a imobilelor în cadrul PNCCF, atât la nivel de UAT, cât și pe sectoare cadastrale.

Mai multe informații referitoare la PNCCF sunt disponibile pe pagina web a Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară, www.ancpi.ro.

 

You may also like

Leave a Comment